Onsdag Ons 16 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr

Sista Snacket

4 januari 2018 13:00
Herr

"Det känns riktigt bra inför kvällen. Det är alltid roliga matcher mot Luleå"


Tommy Sjödin meddelade idag på förmiddagen att laget kommer att se ut som i den senaste matchen mot Örebro. Det innebär att det ser ut så här:

Första femman: Drew Miller/Jesper Jensen/Kevin Clark – Simon Bertilsson/Ryan Gunderson

Andra femman: Aaron Palushaj/Linus Ölund/Juuso Ikonen – Elias Fälth/Lukas Kilström

Tredje femman: Johan Alcén/Jacob Blomqvist/Daniel MannbergLucas Carlsson/Henrik Larsson

Fjärde kedjan: Samuel Asklöf/Jonathan Granström/Marcus Westfält

Sjunde back: Jörgen Sundqvist Trettonde forward: Christopher Liljewall

På målvaktssidan är det Linus Fernström och David Rautio som gäller. Men om det blir ett skifte så att Linus vaktar kassen denna gång får vi vänta med att få veta.

Laget genomförde under gårdagen en bra och energifylld träning och under förmiddagen idag var det ett glatt och laddat gäng spelare som värmde upp. Gästande Luleå har varit på plats sedan igår. Man reste till Gävle efter bortamatchen mot Mora och har hunnit vara på is två gånger. Även Luleå har sett laddat och bra ut. Det blir säkert en intensiv kamp om poängen ikväll.

Lucas Carlsson tror på bra chans mot Luleå. Men spelet måste bli lite bättre.

-Vi har inte varit som bäst. Men det har varit starkt av oss att ändå vinna. Nu måste vi spela lite bättre för att slå Luleå. Men det tror jag att vi gör också. Det känns riktigt bra inför kvällen. Det är alltid roliga matcher mot Luleå, säger Lucas Carlsson.

Damlagets tränare Åke Liljebjörn som ser många av herrlagets träningar och matcher analyserar herrlaget och blickar fram mot kvällens match.

-Jag tycker att skillnaden på laget är att det är en annan energi i laget nu. Allt började ju med ett bättre försvarsarbete och då blir målvakterna bättre och ser tryggare ut. Man börjar göra en del mål framåt och det ger också en trygghet. Tidigare var det så att man kämpade och kämpade men det ramlade in puckar bakåt i fel lägen hela tiden. Då blev det en konstant uppförsbacke och mentalt jobbigt. Nu är det tvärtom. Motståndarna har svårt att få in puckarna och plötsligt så ramlar det in puckar lite enklare framåt. Det blir en omvänd situation där laget får arbetsro och mycket mer självförtroende.

Åke Lilljebjörn damlagets headcoach.

Om kvällens match säger Åke så här:

-Sjödin och Larsson är så professionella så att de vet hur de ska lägga upp det så att det inte blir någon underskattning. Det är säkert några punkter som man tar upp. Jag såg träningen som Luleå hade igår och de hade full fart och mycket energi. Det blir säkert tuffare än i de två senaste matcherna men jag tror att Brynäs vinner. Så känns det. Vinst men inte några glädjesiffror, säger Åke Lilljebjörn.

Biljett till kvällen finner du här:

Klicka här för att köpa biljett >>>

Matchstart klockan 19.00.