• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Följ med på en resa till guldåret 1993 och vår fullmatade hockeydag med två retromatcher — här är allt som händer i arenan på lördag

20 januari 2020 16:30
Retrodagen, retromatchen, SDHL, SHL, 2020
Brynäs

På lördag tar vi dig tillbaka till glimrande tider när vi uppmärksammar SM-guldet 1993.

I både SDHL och SHL kommer vi spela med matchtröjor inspirerade från guldåret.

Dessutom har vi extraöppet till 01 i Skybar samt extra serveringsytor.


Lördagen 25 januari har vi retrotema i Monitor ERP Arena och minns tillbaka till guldåret 1993. Vi startar dagen genom att ta emot Linköping HC i SDHL klockan 13.00. Sedan närmar vi oss kvällen genom att byta om till SHL-kostymen i matchen mot Luleå med nedsläpp 18.00.

Båda lagen kommer att spela i röda matchtröjor inspirerade från det där året när Andreas Dackell avgjorde hemma mot Luleå i den femte och avgörande finalmatchen, när Ove Molin och de andra spelarna tog sig in i alla brynäsares hjärtan och när Tommy Sandlin höll sitt berömda samurajtal inför den fjärde finalmatchen uppe i Luleå.

REPRESENTATIONSLAG I TOPPFORM

SDHL-laget vann senast mot Leksand och ligger i skrivande stund på tredje plats i tabellen. Bara sex grundseriematcher återstår och det börjar dra ihop sig mot slutspel. Ett gyllene läge att njuta av förstklassig hockey och våra toppspelare som Katerina Mrazova, Maja Nylén Persson, Erika Grahm och Michela Cava. Och så klart poängligaledaren Lara Stalder. Nedsläpp mot Linköping klockan 13.00.

I SHL har vi just nu fyra raka segrar och några av seriens hetaste spelare i bland andra Nicklas Danielsson och lagkapten Anton Rödin. På lördag står 1993 års finalmotståndare Luleå på andra sidan isen i vad som lär bli en härlig hockeydrabbning. Nedsläpp i den matchen är 18.00.

EXTRA ÖPPETTIDER I SKYBAR

Och varför inte kolla på hockey samtidigt som du njuter av god atmosfär i vår välbesökta Skybar? För att höja stämningen och knyta an till retrotemat kommer 90-talsstjärnorna Lili & Susie att spela sina största hits i Skybar efter matchen. När de kliver av scenen fyller vi sedan på med nästa tempohöjare i form av Midnight Express. För just det, den här kvällen håller Skybar öppet till klockan 01! Vi lovar att det blir en afton med fullt drag för dig och ditt sällskap!

SERVERINGSTÄLT — PÅ ALLA LÖRDAGSMATCHER RESTEN AV SÄSONGEN

Dessutom kommer vi att ha ett serveringstält öppet under matchen, med trubaduren Viktor Odeheim som skapar skön känsla innan nedsläpp och i paus. I tältet kan du hänga under matchen, sen kan du i vanlig ordning gå upp i Skybar efter slutsignal (i mån av plats).

Ett extra serveringstält är något vi kommer införa på våra lördagsmatcher i SHL under resten av säsongen!

VARMT VÄLKOMMEN TILL LÖRDAGENS HOCKEYFEST I MONITOR ERP ARENA!

Biljettinformation inför SDHL-matchen hittar du genom att klicka här!

Klicka här för att säkra dina biljetter till SHL-matchen!