• Huvudsponsorer

Storpublik och slutspelshockey - stötta Brynäs på plats i helgen!

20 februari 2020 11:55
Samuel Ersson, Brynäs IF, biljetterbjudande
Brynäs

Hemmamatcher i SHL och en (eventuellt. två) i SDHL - det är fullspäckat med hockey i Monitor ERP Arena i helgen!

På lördag kommer Frölund till Gävle. Då väntar vi storpublik och efter matchen är det autografskrivning.

Dessutom har SDHL-slutspelet dragit igång och på lördag är det kvartsfinalhockey direkt efter SHL-matchen. Läs allt om veckan nedan!


Mot storpublik på lördag - säkra platsen till Frölunda redan i dag!

Frölundamatchen hemma på lördag fortsätter att gå åt i högt tempo. I skrivande stund har vi passerat 6 300 sålda biljetter vilket är en tydlig indikation på att vi går mot nästa match med över 7 000+ på läktaren!

Till arrangemanget händer en hel del extra. Vad sägs om...

Extra serveringstält

Precis som de två senaste lördagsmatcherna har vi ett extra serveringstält öppet där Erik Lindgård håller i musikunderhållningen.

Band i Skybar

Samtidigt förstärks Skybar med bandet 60 ton on the road. Räkna med en arena som står redo att underhålla dig och ditt sällskap både före, under och efter matchen.

Skybar öppen till 21.00

Skybar kommer hålla öppet fram till klockan 21.00 vilket betyder att du kommer kunna se även dammatchen därifrån, samt umgås med ditt sällskap i Skybar under hela mellanrummet från herrmatchen till nedsläpp i SDHL-kvarten. Väl mött!

Autografskrivning

Efter slutsignal är det dessutom autografskrivning med SHL-spelarna, så ta med din tröja, mössa, klubba eller vad du nu vill få signerat och träffa våra spelare!

Köp retrotröjor på plats

I samband med autografskrivningen efter SHL-matchen kommer vi inleda försäljningen av tröjorna från retromatcherna. Ett mervärde för dig som är på plats kommer vara att kunna köpa utvalda tröjor för ett fast pris av 699 kronor för damtröjorna och 1 199 kronor för herrtröjorna. Anledningen att priserna är olika är på grund av olika inköpspris från leverantören.

Betalningsmöjligheter finns via swish eller kort i biljettkassan.

SDHL-kvartsfinalen ingår i herrbiljetten

Klockan 19.00 spelar vi kvartsfinal 2:3 i SDHL-slutspelet. Vårt lag som slutade trea i grundserien tar emot femman SDE och kan förhoppningsvis säkra en plats i semifinalen här. Din biljett till herrmatchen gäller också för inträde till dammatchen. Se information nedan om allt som händer kopplat till SDHL-arrangemanget.

Biljetter till lördagen hittar du här!

Kvartsfinal 2:3 i SDHL lördag klockan 19 - förstärkt arrangemang

Bäst av allt med lördagen 22 februari? Dagen är inte slut efter SHL-matchen. För det är även slutspel i SDHL där den andra matchen i kvartsfinalserien har nedsläpp 19.00.

Ta chansen att se våra europeiska storstjärnor inklusive världsspelaren och poängligavinnaren Lara Stalder i jakten på ett långt och framgångsrikt slutspel.

SM-baren öppen

För att verkligen ta tillvara på tiden mellan matcherna och göra det så bra som möjligt för dig som vill vara kvar i arenan förstärker vi SDHL-arrangemanget. SM-baren håller öppet under hela mellanrummet och är öppen fram till att tredje perioden startar i kvartsfinalen.

Tacobuffé fram till matchstart i SDHL

Tacobuffén kommer att serveras fram till matchstart i SDHL-matchen. Därefter erbjuder vi kiosk/café i bistron.

Skybar öppen till 21.00

Skybar kommer hålla öppet fram till klockan 21.00 vilket betyder att du kommer kunna se även dammatchen därifrån, samt umgås med sitt sällskap i Skybar under hela mellanrummet från herrmatchen till nedsläpp i SDHL-kvarten. Väl mött!

Stalder poängligavinnare

Schweiziska nyförvärvet Lara Stalder har svarat för en magisk grundserie. Med de 36 omgångarna spelade kan vi sammanfatta det i siffror.

Forwarden registrerade klubbrekordsiffrorna 42 mål adderat med 29 assist för totalt 42+29=71 poäng på sina 36 matcher. Det betydde ett PPG (poäng per match) på 1,97 vilket även det var klart bäst i ligan.

Vill du endast se SDHL-kvarten gäller samma biljetthantering som under grundserien. Läs mer om den här.