• Huvudsponsorer

Slutsålt på Brynässektionen i Scandinavium - samma entréingång för alla

12 september 2019 16:06
Herr

450 Brynäsplatser på sektion M i Scandinavium är slutsålda. Nu uppmanar Frölunda alla Brynäsare att gå in vid entrén till bortastå.


Nedräkningen till seriepremiärerna för dam och herrlaget fortsätter.

Till SHL-premiären borta mot Frölunda på lördag har vi ett mycket roligt besked. Alla 450 Brynäsbiljetter på sektion M är slutsålda - vilket ger potential för en härlig inramning av alla som håller på laget med den reklamfria matchtröjan.

Alla Brynäsare med biljetter på sektion M, oavsett traditionella bortabiljetterna eller de 300 "extrabiljetterna" uppmanas att använda entrén avsedd för bortastå.

Till pubsamlingen på O'learys, Avenyn, kommer också flera representanter för klubben att medverka.

Vid 11.30 kommer sportchefen Michael Sundlöv och huvudtränaren Magnus Sundquist att vara på plats tillsammans med kommunikationschefen Kevin Johansson som fungerar som konferencier.

Vid 13.00 ansluter sedan klubbdirektören Michael Campese och vår direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling, Johan Cahling. Vi ser alla fram emot att rama in premiären tillsammans med alla supportrar.

Dessutom kommer vår officiella partner Intersport att finnas på plats i Scandinavium med försäljning av matchtröjor och halsdukar. Allt för att skapa rätt inramning och stämning på vår sektion.

— Vi ses i Göteborg, hälsar Intersport.

Vi uppmanar alla Brynäsare på vår sektion att bidra till en aktiv supporterinramning genom att stå och sjunga fram laget till tre poäng.

#nuGävlarkörvi!