Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Idag 17 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt

Sista Snacket

8 februari 2018 13:00
Herr

Kilström, Alcén, Boqvist och Sjödin om kvällens match. Dessutom omkastningar i laget och en back som lite oväntat är åter.


Dags för Brynäs att ta sig an Luleå idag och sedan HV71 under lördagen. Det var ett glatt och förväntasfullt lag som satte sig i bussen den här torsdagsmorgonen för att resa till Arlanda och vidare upp till Luleå.

-Vi var effektiva mot Luleå. Första två matcherna också dessutom mycket bättre än dem. Men den senaste matchen var mer jämn. Det blir nog en tuff match. Vi har ju några backar borta. Så kanske några av oss får ta lite mer istid. Jag tycker att vi spelade bra ändå senast trots förlusten mot Växjö. Vi borde nog ha vunnit den matchen. Däremot var Malmö och Rögle två bottennapp. Den andra perioden mot Malmö var dock bra.

Lukas Kilström mot Malmö. I bakgrunden Johan Alcén."Det blir roligt med en liten road trip nu. Jag ska dela rum med Blomqvist. Det här är vår sista road trip under grundspelet, säger Lukas Kilström.

-Det är en viktig match mot ett lag som spelar som vi gör. De har några skickliga offensiva spelare som sticker ut. Det är som att vi möter oss själva. Fast med några små ändringar. Vi får skrapa ihop det manskap vi har. Men kan vi snäppa upp prestationen vi gjorde mot Växjö något steg så har vi en bra chans. Det delas ju alltid ut lika många poäng, men det börjar dra ihop sig nu och vi behöver jaga så många segrar som det går, säger Johan Alcén.

Jesper Boqvist har visat fin form och ser positivt på kvällens match.

-Vi ska fortsätta spelmässigt på samma spår som mot Växjö. Vi fick lite olyckliga mål på oss där annars gör vi en bra match. Det ska bara bli kul med två bortamatcher. Vi har alla möjligheter att komma hem med sex pinnar. Det gäller att vi kan dra nytta av att vi har ett snabbt och puckskickligt lag. Men det är klart att det kan märkas när vi tappar vårt första backpar, men då är det bara för andra att ta mer plats. Det tror jag går bra, säger Jesper Boqvist.

-Nu möter vi i stort sett vårt eget spel. Och det lag som utför det bäst vinner matchen. Det handlar om tålamod och om att inte bjuda på någonting. De bjuder inte på någonting och de jobbar hårt. Vi får inte ta utvisningar. Det är kampen och det enkla som det handlar om. men det enkla är ofta det svåra, påpekar Tommy Sjödin.

Lite oväntat så är backveteranen Jörgen Sundqvist tillbaka i spel. Han har varit sjuk men man hoppades att han skulle kunna spela mot HV71 på lördag. Nu blir det en välbehövlig återkomst redan mot Luleå.

Jörgen Sundqvist sätter stopp för Luleås Ilari Melart.

Kikar vi på den vita tavlan i omklädningsrummet så kan vi se hur Tommy och Janne har formerat laget.

Detta betyder att den första femman får Jacob Blomqvist och Kevin Clark på kanterna och Jesper Boqvist som center. Backparet är Lukas Kilström och Elias Fälth.

Den andra femman innehåller Juuso Ikonen och Aaron Palushaj som ytterforwards och Linus Ölund som center. Där heter backparet Jörgen Sundqvist och Henrik Larsson.

Tredje femman får Jonathan Granström som center med Drew Miller och Daniel Mannberg. Backar Marcus Ersson och Adam Boqvist.

Fjärde linan består av Christopher Liljewall, Marcus Westfält och Johan Alcén.

Till detta kommer backen från Brynäs J20-lag Lucas Gustavsson, som debuterar i SHL, och forwarden Samuel Asklöf.

På målvaktssidan blir det David Rautio eller Linus Fernström.

Jesper Jensen och Lucas Carlsson stannar hemma och kör rehab den här veckan. Båda räknar dock med att vara i spel igen inom kort.