FÖRSNACK | GUNLER
Publicerad: 2020-11-24
Herr
När vi slog Frölunda i lördags gjorde Noel Gunler sitt första Brynäsmål. Vi tog ett snack med 19-åringen om målet och om kvällens match mot Djurgården. Kolla in intervjun i videospelaren ovan.

Hur kan jag stötta när jag inte kan köpa matchbiljetter som vanligt?

Så hur gör du som är Brynäsare och vill bidra till att minska förlusten från publikrestriktionerna? Vi har tre alternativ.

För den långsiktige | Privatpartner

För dig som ser ditt supporterskap till Brynäs IF över en lång tid och kanske redan nu har fokus på hur föreningen ska se ut till säsongen 21/22 har vi tagit fram den långsiktiga lösningen Privatpartner — En del av något större.

Teckna det här.

För dig med fokus på en match i taget | Stödbiljett

Du kanske vill stötta Brynäs utan att ingå en långsiktig relation. Då ska du självklart kunna göra det också. Därför har vi tagit fram en möjlighet att köpa digitala stödbiljetter. Du kan köpa en eller flera, det är helt upp till dig.

Klicka här för att komma till stödbiljetterna.

För dig som bara vill Swisha en stödbiljett | 123 547 78 15

Du kanske bara vill göra det så enkelt som möjligt. Ta upp telefonen och skicka iväg en swish. Självklart kan du göra så!

Skriv in numret ovan. Sätt en summa. Exempelvis 50 kronor eller ett valfritt belopp och märk insättningen "stödbiljett". Stort tack för ditt bidrag!

Swishnumret: 123 547 78 15

Vi vill betona att valet att stötta föreningen är helt och hållet upp till dig som individ. Vi är mycket väl medvetna om - och har största respekt för - att covid-19 också påverkar många negativt på individnivå och därmed möjligheten att avvara sina egna pengar till Brynäs IF. Detta är endast för dig som har möjlighet och själv vill ta en aktiv del i att minska de ekonomiska konsekvenserna av pandemin för föreningen.

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist