Anton Rödin förlänger
Publicerad: 2015-03-08

Nu är det klart att forwarden Anton Rödin förlänger med Brynäs IF. Brynäs IF och Anton Rödin har kommit överens om ett kontrakt på tre år.

Brynäs sportchef Stefan Bengtzén har påbörjat lagbygget inför nästa säsong och nu är det klart att forwarden Anton Rödin väljer att förlänga sitt kontrakt med Brynäs IF. Anton Rödin och Brynäs IF har kommit överens om en förlängning på tre år.

- Anton är en mycket viktig spelare för vårt lag framöver så det känns fantastiskt bra att vi lyckats få till detta tre-årsavtal med honom, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Det känns extra bra eftersom Anton dessutom är en spelare som är fostrad och skolad i klubbens verksamhet. Han hör hemma här.

Anton Rödin är född 1990 och kom till Brynäs redan som 10-åring, och har därför fått en stor del av sin hockeyfostran i Brynäs egen organisation och junior-verksamhet. Efter säsongen 10/11 lämnade han Brynäs och spelade två säsonger i AHL och Chicago Wolves. Han återvände till Brynäs IF till säsongen 13/14, och har blivit en av lagets viktigaste spelare med en given plats i första kedjan. Nu är det alltså klart med tre säsonger till för Anton Rödin i Brynäströjan.

- Jag är en Gävle-kille så det är klart att jag vill spela kvar i Brynäs, det känns riktigt bra att vi har kommit till en lösning. Det kändes verkligen i magen att jag ville vara kvar, och jag har svårt att se mig själv spela någon annanstans. Jag brinner för Brynäs IF och ska jag vinna SM-guld vill jag vinna med Brynäs, och inget annat lag.

Catarina Carlsson