Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Anton Rödin förlänger

8 mars 2015 12:10

Nu är det klart att forwarden Anton Rödin förlänger med Brynäs IF. Brynäs IF och Anton Rödin har kommit överens om ett kontrakt på tre år.


Brynäs sportchef Stefan Bengtzén har påbörjat lagbygget inför nästa säsong och nu är det klart att forwarden Anton Rödin väljer att förlänga sitt kontrakt med Brynäs IF. Anton Rödin och Brynäs IF har kommit överens om en förlängning på tre år.

– Anton är en mycket viktig spelare för vårt lag framöver så det känns fantastiskt bra att vi lyckats få till detta tre-årsavtal med honom, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Det känns extra bra eftersom Anton dessutom är en spelare som är fostrad och skolad i klubbens verksamhet. Han hör hemma här.

Anton Rödin är född 1990 och kom till Brynäs redan som 10-åring, och har därför fått en stor del av sin hockeyfostran i Brynäs egen organisation och junior-verksamhet. Efter säsongen 10/11 lämnade han Brynäs och spelade två säsonger i AHL och Chicago Wolves. Han återvände till Brynäs IF till säsongen 13/14, och har blivit en av lagets viktigaste spelare med en given plats i första kedjan. Nu är det alltså klart med tre säsonger till för Anton Rödin i Brynäströjan.

– Jag är en Gävle-kille så det är klart att jag vill spela kvar i Brynäs, det känns riktigt bra att vi har kommit till en lösning. Det kändes verkligen i magen att jag ville vara kvar, och jag har svårt att se mig själv spela någon annanstans. Jag brinner för Brynäs IF och ska jag vinna SM-guld vill jag vinna med Brynäs, och inget annat lag.