Julklappstips från Brynäs IF
Publicerad: 2018-12-10
Brynäs
Hockeybiljetter, mat och hockey, medlemskap och souvenirer - vi har alla klappar du behöver.

HOCKEYBILJETTER

Ge bort en hockeyupplevelse i julklapp då det är hemvändarhockey i Gavlerinken Arena med en hemmamatch i mellandagarna - den 28 december då Brynäs IF gästas av Örebro HK.

Till matcherna över jul och under jullovet finns dessutom ett julerbjudande, köp 2 betala för 1. Erbjudande gäller till matcherna 21 december, 28 december, 5 januari och 10 januari.

Klicka här för att köpa biljett >>>

RESTAURANG ARENA

Lyxa till hockeybesöket genom att äta och dricka gott i restaurangen i Gavlerinken Arena eller ge bort 10 st. lunchkuponger till din vän. Varje vardag serveras en omtyckt lunchbuffé med tre varmrätter, soppa, färskt bröd och en inspirerande salladsbuffé.

Klicka här för att läsa mer >>>

TRADERA

Fynda dina julklappar på Tradera! Vi auktionerar just nu ut matchtröjor, hockeyklubbor och hjälmar från spelare i Brynäs IF. Samtliga auktioner avslutas söndag den 16 december.

Klicka här för att lägga ditt bud >>>

MEDLEMSKAP

Medlemskap är den perfekta julklappen till familjemedlemmar , vänner och bekanta och du är väl själv medlem i Brynäs IF? Visa att du har ditt hjärta i Brynäs IF och var med och stöd din klubb genom att engagera dig i föreningen. Ju fler medlemmar vi blir desto starkare blir vi!

Klicka här för att läsa mer >>>

BRYNÄSSOUVENIRER

Varför inte ge bort Brynässouvenirer i julklapp? Denna vecka har du möjlighet att köpa Brynäs IF julkulor för endast 199 kr (ordpris 249 kr).

Du kan handla Brynäs IF officiella merchandise via webbshopen, i butiken i Gavlerinken Arena, hos Intersport i Gävle och Valbo. Butiken i Gavlerinken Arena har öppet SHL-matchdagar kl. 11 - en timme efter matchens slut.

Klicka här för att komma till Brynässhopen >>>

GOD JUL önskar Brynäs IF

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg