Onsdag Ons 16 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr

SDHL match sänds av CMORE

23 februari 2018 09:00
Dam

SDHL-matchen Brynäs – MODO på C More och Sportkanalen Nu är det klart att C More och Sportkanalen sänder SDHL-matchen mellan Brynäs - MODO lördag 3 mars klockan 12.00 i C Mores Hockeylördag.


SDHL-matchen Brynäs – MODO på C More och Sportkanalen Nu är det klart att C More och Sportkanalen sänder SDHL-matchen mellan Brynäs - MODO lördag 3 mars klockan 12.00 i C Mores Hockeylördag.

C More och Sportkanalen fortsätter att vara den naturliga hemvisten för svensk sport. C Mores hockeylördag 3 mars inleds med mötet mellan SDHL-lagen Brynäs och MODO. Det är första gången som C More och Sportkanalen sänder en SDHL-match.

–Det är väldigt roligt att vi kan erbjuda tittarna den här SDHL-matchen i C Mores Hockeylördag. Kul också att en av Sveriges största ishockeyprofiler, Maria Roth, kommer vara med och bidra med sin expertis under vår sändning. Marias prisskåp och meriter talar för sig själv, säger Rickard Segeborn, exekutiv producent för ishockey på Bonnier Broadcasting Sport.

SDHL-matchen kommenteras av C Mores Mats Larsson tillsammans med en av Sveriges mest meriterade ishockeyspelare, Maria Roth, som expertkommentator.

Maria Roth är bland annat invald i IIHF Hall of Fame 2014. Hon har deltagit i fyra OS, ett OS-silver från Turin 2006 och ett OS-brons från Salt Lake City 2002.

–Det känns jätteroligt att en stor aktör som CMore och Sportkanalen vill sända en SDHL-match. En viktig del i arbetet att öka intresset för damhockey är att vi kan ses av en större publik, säger Angelica Lindeberg, Marknadskommunikatör på SDHL.

Efter SDHL-matchen fortsätter Hockeylördag med SHL-matcherna mellan Brynäs IF - Skellefteå AIK, Frölunda – HV71, Växjö – Linköping och Luleå – Malmö.