Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Idag 17 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt

Förändringar i spelartruppen

27 oktober 2017 11:18
Herr

Inför matchen mot Färjestad imorgon lördag är det förändringar i spelartruppen.


Det var i samband med matchen Brynäs IF – Färjestad BK som Felix Sandström klev av i första pausen. En skada är nu bekräftad.

-Ja det är naturligtvis olyckligt, vi lider med Felix och hoppas att han snabbt ska bli bättre och redo för spel igen säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

David Rautio som inte heller var spelbar under torsdagens match mot Färjestad, är även han fortsatt borta från spel på grund av skada. Det betyder att målvakten Samuel Ersson från Brynäs J20-lag som gjorde debut under gårdagens match kommer att åka med truppen inför matchen i Karlstad imorgon lördag.

-Vi arbetar förfullt med hitta en lösning i målvaktsfrågan inför matchen imorgon lördag, och de kommande bortamatcherna. Men jag vill verkligen lyfta Samuel Erssons debut igår. Han fick en tuff uppgift att på kort varsel komma in i spel och klarade detta på ett mycket bra sätt, berömmer Stefan Bengtzén.

Mikael Johansson, blev dessvärre skadad under slutet av matchen igår mot Färjestad. Det innebär en längre tids frånvaro från spel och att kontraktet med Brynäs IF nu inte förlängs.

-Det är otur att Johansson får en skada nu, annars hade hans kontrakt med Brynäs förlängts. Sökandet på en forward fortsätter, vi har lyckligtvis fått tillbaka Daniel Paille i spel som kommer att ersätta Johansson inför lördagens match berättar Bengtzén.