Brynäs IF förlänger med Marcus Ersson
Publicerad: 2018-01-19
Herr
Jag har ett stort Brynäshjärta så att få fortsätta spela i Brynäs betyder mycket för mig!

Idag blev det klart att Brynäs IF skriver ett 2-års kontrakt med 20-årige backen Marcus Ersson. Kontraktet sträcker sig över säsongerna 2018/2019 samt 2019/2020.

-Marcus är en stark och gedigen tvåvägsback som vi tror har många bra år framför sig i Brynäströjan. Det känns mycket bra att kunna förlänga med Marcus som sedan barnsben är fostrad i klubben, säger Stefan Bengtzén Sportchef Brynäs IF.

Marcus Ersson är otroligt glad och lättad över kontraktet med Brynäs IF.

-Jag har spelat ishockey i Brynäs i hela mitt liv och det är här jag vill fortätta spela och utvecklas. Jag har ett stort Brynäshjärta så att få fortsätta spela i Brynäs betyder mycket för mig! Jag ser fram emot att hjälpa laget till framgångar, säger Marcus Ersson.

Även Tommy Sjödin, huvudtränare Brynäs IF är glad över kontraktet med Ersson.

-Det är väldigt roligt att Ersson har skrivit ett 2-års kontrakt med Brynäs IF! Det är en back som vi tror stenhårt på och kommer att ha stor nytta av, framförallt när det gäller hans fysiska spel, men han har dessutom bra tendenser i det offensiva spelet. Ersson är en toppen-kille som är bra att jobba med, han lyssnar och är otroligt lyhörd, säger Tommy Sjödin.

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg