Bortareseinfo: Så köper du biljetter till Brynässektionen på premiären
Publicerad: 2019-08-30
Herr
Är du Brynäsare och ska se SHL-premiären på plats i Scandinavium? Då uppmanar vi dig att köpa biljett på följande sätt - för att bygga vår närvaro på läktaren. Totalt har vi 450 biljetter att tillgå på vår sektion.

LÄNKEN TILL BILJETTERNA

http://www.ticketmaster.se/event/537833?CLORIGIN=Web10&brand=sefrolundaindians

Vi möter Frölunda borta i SHL-premiären säsongen 19/20.

Matchen spelas lördagen den 14 september, med nedsläpp klockan 15.15 i Scandinavium, Göteborg.

Vi har som alltid tilldelats 150 biljetter till bortastå. Men vi har också, via samtal med Frölunda, sett till att ta fram en specifik Brynäslänk till Frölundas biljettsystem.

Frölunda släpper sina lösbiljetter nu på fredag, den 30 augusti. Därmed kan du från och med fredag köpa dina biljetter till Brynässektionen i Scandinavium.

Biljetterna som köps via länken kommer precis som ståplatsbiljetterna att vara på sektion M (se arenakarta här). De kommer att ha ett specialframtaget Brynäspris och kosta 150 kronor styck (ordinarie pris på sektionen 290 kronor).

LÄNKEN TILL BILJETTERNA

https://www.ticketmaster.se/event/frolunda-brynas-biljetter/537833?brand=se_frolundaindians

De ordinarie 150 biljetterna distribueras av BSKV (Brynäs Supporterklubb Väst) och kostar 100 kronor. Vid lunchtid tisdag fanns 30 av dessa kvar för bokning. Mer info här om bokningen av dessa.

Pubsamling

BSKV (Brynäs Supporterklubb Väst) arrangerar en pubsamling innan nedsläpp. BSKV har abbonerat O'Learys på Avenyn, vilket är beläget centralt i Göteborg och på kort gåavstånd från Scandinavium. Adressen: Kungsportsavenyn 9.

Tid från 11.30 och framåt.

Även BSG kommer att finnas på plats under pubsamlingen. Alla Brynäsare är varmt välkomna.

Vid cirka 14-tiden kommer alla Brynäsare på samlingen sedan att gå i samlad marsch till arenan.

Information från BSKV gällande flaggor

"På läktaren kommer också ett stort antal premiärflaggor finnas att vifta med innan matchstart. Var inte rädda för att hugga i, all hjälp är välkommen. När matchen väl är i gång gäller flaggviftning när spelet är avblåst. Arenans regler och inget vi kan styra."

Frågor och svar från Scandinaviums arenabolag

Var kan jag parkera nära Scandinavium?

Närmaste parkeringsplatser är Burgårdens gymnasium, Valhallas parkering och övriga parkeringsanläggningar i Gårda. Även Ullevigaraget går bra, det finns en fin gångväg rakt över Burgårdsparken.

Var är rullstolsplatserna placerade på Scandinavium?

Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, G, J, K, R eller T. Du bokar alltid din rullstolsplats hos Ticketmasters kundtjänst på tel. 0771-70 70 70. Hit är du också välkommen med dina frågor.

Brynäs IF välkomnar och applåderar dig som reser till Göteborg för att bära fram laget och föreningen till premiärseger.

Kommunikationschef Kevin Johansson