• Huvudsponsorer

Världens viktigaste kväll - Brynäs supportar kampen för alla barns rätt

1 maj 2019 12:01
Brynäs

Vi är stolta över vårt samarbete med UNICEF. Kom ihåg att titta på "Världens viktigaste kväll" den 1 Maj kl 20.00 i TV4 och bli Världsförälder i kampen för alla barns rätt.


Brynäs IF är sedan 2013 stolt partner till UNICEF Sverige.

Med hjälp av vårt starka varumärke inom svensk idrott och europeisk hockey gör vi vårt allra bästa för att sprida budskapet om kampen för alla barns rätt. Tillsammans med alla er, våra fantastiska supportrar landet över, har vi möjlighet att gå samman och göra skillnad genom att bli världsföräldrar - och i våra olika miljöer diskutera och driva frågan framåt.

Som världens enda hockeyklubb i partnerskap med UNICEF har vi också en dröm att kunna inspirera och influera andra hockeyklubbar - och idrotten överlag - att också ta upp kampen för barnen.

I kväll kallar UNICEF Sverige till "världens viktigaste kväll" med sin årliga gala. Den kommer att sändas i TV4 med start 20.00 - med ambitionen att samla så många världsföräldrar som möjligt.

Brynäs IF kommer att vara på plats fysiskt på galan. Det är en liten sak. Vi hoppas att vi, alla Brynäsare, landet över är så många som möjligt som bänkar sig framför teven och gör det vi som individer kan för att hjälpa andra till ett bättre liv.

Det är en stor sak.

Önskar du bli världsförälder redan nu kan du mer än gärna bli så via den här länken. Vi ses under världens viktigaste kväll!

Här kan du läsa mer om Brynäs samarbete med UNICEF Sverige!