• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

Greg Scott förlänger med Brynäs IF

27 maj 2014 15:40

Det är nu klart att forwarden Greg Scott väljer att förlänga sitt kontrakt med Brynäs IF. Därmed är ytterligare en viktig pusselbit i lagbygget inför nästa säsong klar. Greg Scott och Brynäs IF har kommit överens om ett kontrakt på två år.


– Vi är naturligtvis jätteglada för att Greg väljer att komma tillbaka till Gävle och Brynäs IF vilket är ett kvitto på att han trivts bra i staden och i laget, säger Micke Sundlöv, sportchef i Brynäs IF. Det visar också att Greg ser en fortsatt bra utveckling för både sig själv och Brynäs IF framöver.

Greg Scott är född 1988, och kommer från Victoria, BC i Kanada. Han inledde sin ishockeykarriär i Victoria Salsa, och fortsatte därefter till den kanadensiska juniorligan och Seattle Thunderbirds i fyra säsonger. Säsongen 09/10 fortsatte hans karriär i Toronto Marlies där han var kvar tills han kom till Brynäs IF inför säsongen 13/14.

Under förra säsongen spelade Greg Scott 58 matcher inklusive slutspel, och gjorde totalt 37 poäng (18 + 19) Greg Scott kom fyra i Brynäs IF:s interna poängliga och han hade under säsongen en skotteffektivitet på 13,93 %. Greg Scott är en hårt arbetande forward som värvades in som högerforward, men när Petteri Nokelainen skadade sig fick han axla rollen som förste center i laget. Något han gjorde riktigt bra under säsongen.

– Greg visade att han passade bra som center här i Sverige, säger Micke Sundlöv. Han låg länge med i toppen av hela SHL:s poängliga, och målsättningen är naturligtvis att han ska vara där hela säsongen 2014/2015.