• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Greg Scott förlänger med Brynäs IF

27 maj 2014 15:40

Det är nu klart att forwarden Greg Scott väljer att förlänga sitt kontrakt med Brynäs IF. Därmed är ytterligare en viktig pusselbit i lagbygget inför nästa säsong klar. Greg Scott och Brynäs IF har kommit överens om ett kontrakt på två år.


– Vi är naturligtvis jätteglada för att Greg väljer att komma tillbaka till Gävle och Brynäs IF vilket är ett kvitto på att han trivts bra i staden och i laget, säger Micke Sundlöv, sportchef i Brynäs IF. Det visar också att Greg ser en fortsatt bra utveckling för både sig själv och Brynäs IF framöver.

Greg Scott är född 1988, och kommer från Victoria, BC i Kanada. Han inledde sin ishockeykarriär i Victoria Salsa, och fortsatte därefter till den kanadensiska juniorligan och Seattle Thunderbirds i fyra säsonger. Säsongen 09/10 fortsatte hans karriär i Toronto Marlies där han var kvar tills han kom till Brynäs IF inför säsongen 13/14.

Under förra säsongen spelade Greg Scott 58 matcher inklusive slutspel, och gjorde totalt 37 poäng (18 + 19) Greg Scott kom fyra i Brynäs IF:s interna poängliga och han hade under säsongen en skotteffektivitet på 13,93 %. Greg Scott är en hårt arbetande forward som värvades in som högerforward, men när Petteri Nokelainen skadade sig fick han axla rollen som förste center i laget. Något han gjorde riktigt bra under säsongen.

– Greg visade att han passade bra som center här i Sverige, säger Micke Sundlöv. Han låg länge med i toppen av hela SHL:s poängliga, och målsättningen är naturligtvis att han ska vara där hela säsongen 2014/2015.