Besked: Hemmamatchen mot Örebro spelas utan publik
Publicerad: 2020-03-11
Grundserieavslutningen och hemmamatchen mot Örebro spelas utan publik. Beskedet fattades efter regeringsbeslutet att förbjuda publika evenemang med mer än 500 personer. Se nedan för information om återköp och eventuella följdfrågor.

Regeringen har under onsdagen beslutat om att begränsa publika möten med över 500 deltagare som ett led i Folkhälsomyndighetens förhöjda smittorisk gällande Coronaviruset. Därmed kommer torsdagens matcher i SHL att spelas utan publik.

— SHL har följt utvecklingen noga sedan start och följer myndigheternas rekommendationer i frågan. Med lagstiftningen om att begränsa publika evenemang så kommer den sista grundserieomgången under torsdagen ske inför tomma läktare, säger Anders Källström, ordförande SHL.

Besked gällande SM-slutspelet i SHL kommer under torsdagen.

Brynäs IF:s organisation kommer att sitta i möte från klockan 8.00 på torsdagsmorgonen. Vi ber att därefter få återkomma med ytterligare information kring hanteringen av återköp av biljetter samt de följdfrågor som kan tänkas existera kring beskedet att spela utan publik i matchen mot Örebro.

Tack för visad förståelse.

Matchen kommer som vanligt att sändas på CMore.

Kommunikationschef Kevin Johansson