Viktig information från Brynäs IF
Publicerad: 2020-03-12
Brynäs
Regeringsbeslutet om att förbjuda publika evenemang med fler än 500 personer påverkar Brynäs IF. Här svarar föreningen på uppkomna frågor kring situationen.

Mellan klockan 8-11 på torsdagsmorgonen samlades Brynäs IF:s operativa organisation i möten kopplade till Coronaviruset.

Regeringens beslut om att förbjuda publika evenemang med fler än 500 personer påverkar förstås hemmamatchen mot Örebro på torsdagskvällen, men har också väckt frågor runt exempelvis vår restaurangverksamhet.

Brynäs IF följer ständigt rådande utveckling och utgår från de beslut och direktiv som kommuniceras från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Vi kommer fortsatt kommunicera kring hur Coronaviruset påverkar vår verksamhet så fort ny information framkommer.

Information för återköp av biljett till kvällens match i SHL

Alla som har köpt biljett till den enskilda matchen kommer att få den automatiskt återbetald. Du som biljettköpare behöver alltså inte begära återbetalning eller kontakta föreningen, utan har du köpt biljett(er) via webben så utför vår biljettleverantör AXS återbetalningen per automatik. Vänligen notera att utbetalningarna kan följa med ett visst dröjsmål på grund av den rådande situationen. AXS kommer genomföra dessa så fort det är praktiskt möjligt.

Har du köpt biljetten hos en fysisk återförsäljare

Då behöver du komma in till Brynäs IF:s kansli och visa upp din biljett för att erhålla återbetalningen. Kansliets öppettider är på vardagar klockan 9-16 (stängt för lunch 11.30-13).

Företagskunder

För dig som bokat något av våra företagspaket till den enskilda matchen gäller kommer samtliga att ersättas.

Seriekortsinnehavare

Brynäs IF kommer att kontakta samtliga seriekortsinnehavare gällande kompensation för den uteblivna matchen i omgång 52. Kommunikationen sker via mail, så håll dig uppdaterad på den adressen du köpte seriekortet med.

För dig som önskar köpa biljett till matchen ändå

”Okej, bra med återbetalning till samtliga – men hur gör jag om jag vill att klubben får intäkterna från mitt biljettköp ändå?”

Brynäs IF är tacksamma över att redan ha fått frågan ovan från våra supportrar, och har därför öppnat en möjlighet att köpa en symbolisk biljett via Swish. Vi vill poängtera att föreningen inte har någon avsikt att driva kommersiell försäljning utifrån rådande pandemi som sköljer över världen och Sverige. Initiativet är endast för dig som önskar stödja föreningen ekonomiskt efter beslutet att tvingas spela utan publik.

Du är därav varmt välkommen att swisha valfri summa som du önskar sätta på värdet av din symboliska biljett. Du swishar till nummer: 123 547 78 15

Du är självklart varmt välkommen att göra detta oavsett om du hade biljett till Örebromatchen eller önskar stötta föreningen via den här vägen ändå.

Föreningen tackar dig som väljer att stötta Brynäs IF utifrån ett supporterskap som överstiger den sportsliga besvikelsen som säsongen innebar.

Restaurangen i Monitor ERP Arena

Gällande lunchrestaurangen i Monitor ERP Arena så följer Brynäs IF som konstaterat ovan besluten och direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten. Restaurangen når inte sammankomster över 500 personer och kommer därför fortsatt att hålla öppet och servera vår lunchbuffé.

Frågor?

Har du frågor kring Coronaviruset är du varmt välkommen att maila föreningen på [email protected].

Kommunikationschef Kevin Johansson