• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Idag 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec

Dam: Två nyförvärv

9 juni 2014 14:06

Malin Wong och Maja Ewel klara för Brynäs damlag.


Nu har Brynäs damlag gjort klart med de två första nyförvärven inför nästa säsong. Det är forwarden Malin Wong och backen Maja Ewel som har skrivit ett kontrakt med Brynäs IF som sträcker sig över säsongen 2014/2015.
– Två duktiga spelare som jag vet kommer utvecklas bra hos oss, säger Tony Östlund, damansvarig Brynäs IF. De har rätt engagemang och vilja, och det är något som behövs för den här nivån.

Malin Wong är född 1994 och uppvuxen i Örebro. Innan har hon spelat med killar i Kumla hockey och med Skåre BK:s damlag, där hon också vann poängligan förra året. Malin har vunnit VM-brons och OS-guld med U18 landslaget.
– Att ha skrivit på för Brynäs känns jättekul! Det kommer att bli en väldigt spännande men också lärorik säsong. Brynäs känns som en bra förening där det satsas på tjejer. Laget är ett oerhört skönt gäng som alltid är 100 % seriösa.

Maja Ewel är född 1995 och kommer även hon från Örebro. Hennes tidigare klubbar är Kumla hockey och Skåre BK:s damlag. Maja representerade Örebros distriktslag 2012 och var även lagkapten i Stålbucklan samma år.
– Det känns jättespännande att ha skrivit på för Brynäs. Det har alltid varit en dröm att få spela i Riksserien och nu får jag ta nästa steg i min utveckling. Brynäs IF kändes som det självklara valet då jag tror att jag kan utvecklas mest där. Dessutom har jag träffat laget och ledarna och upplevde en väldigt bra stämning i gruppen.

– Malin är en skridskostark forward med ett riktigt bra skott, säger Henrik Orevik, tränare Brynäs IF. Hon är en spelare som kan och ska producera poäng. Maja är en stor och hård back som gör det jobbigt för motståndarna ute på isen, säger Henrik och fortsätter, jag ser en grym utvecklingspotential i båda två och här hos oss får de verktygen för den utvecklingen.