• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Idag 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov

Malin Axelsson klar för Brynäs IF

8 juni 2018 13:40
Dam

Idag blev det klart att spelaren Malin Axelsson ansluter till Brynäs IF för spel i SDHL kommande säsong.


Idag blev det klart att spelaren Malin Axelsson ansluter till Brynäs IF för spel i SDHL kommande säsong.

Axelsson är född 1995, är från Bergby i Gästrikland och är hockeyfostrad Norrsundet. Axelsson har sedan säsongen 2011/2012 spelat för Modo Hockey och har under 7 säsonger spelat 236 matcher i SDHL.

-Malin är en spelsmart center med bra blick för spelet och ett riktigt bra skott. Hon har de senaste fyra säsongerna spelat center och innan dess back så hon är en defensivt skolad center. Inte minst är Malin är en bra lagkamrat och en viktig lagspelare, berättar Erika Grahm, damspelare och verksamhetsutvecklare Brynäs IF dam- och tjejverksamhet.

Malin Axelsson är glad över att ansluta till Brynäs IF under sommaren.

-Det känns jättebra, spännande och roligt med något nytt. Extra kul att flytta hem igen. Men såklart har det varit ett tufft beslut, Modo ligger mig varmt om hjärtat efter sju säsonger. Men att flytta till Brynäs blev väldigt intressant när jag fick höra om den satsning som klubben nu gör på dam- och tjejverksamheten. Det ska bli kul att vara en del av den. Som hockeyspelare trivs jag både i rollen som back och som forward, att jag ofta växlat i rollerna har gett mig bra spelförståelse, berättar Malin Axelsson.

-Vid sidan av hockeyn har jag under flera år arbetat som resurslärare för barn med särskilda behov. Det är något jag verkligen brinner för och nu till hösten har jag sökt in på utbildningar vid Högskolan i Gävle med liknande ämnen, ska bli riktigt roligt, säger Malin.

-Väldigt kul att Malin återvänder hem till Gävle för att spela i Brynäs-tröjan, hon har en bra hockeybakgrund och är hockeyfostrad i Norrsundet, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.