• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Malin Axelsson klar för Brynäs IF

8 juni 2018 13:40
Dam

Idag blev det klart att spelaren Malin Axelsson ansluter till Brynäs IF för spel i SDHL kommande säsong.


Idag blev det klart att spelaren Malin Axelsson ansluter till Brynäs IF för spel i SDHL kommande säsong.

Axelsson är född 1995, är från Bergby i Gästrikland och är hockeyfostrad Norrsundet. Axelsson har sedan säsongen 2011/2012 spelat för Modo Hockey och har under 7 säsonger spelat 236 matcher i SDHL.

-Malin är en spelsmart center med bra blick för spelet och ett riktigt bra skott. Hon har de senaste fyra säsongerna spelat center och innan dess back så hon är en defensivt skolad center. Inte minst är Malin är en bra lagkamrat och en viktig lagspelare, berättar Erika Grahm, damspelare och verksamhetsutvecklare Brynäs IF dam- och tjejverksamhet.

Malin Axelsson är glad över att ansluta till Brynäs IF under sommaren.

-Det känns jättebra, spännande och roligt med något nytt. Extra kul att flytta hem igen. Men såklart har det varit ett tufft beslut, Modo ligger mig varmt om hjärtat efter sju säsonger. Men att flytta till Brynäs blev väldigt intressant när jag fick höra om den satsning som klubben nu gör på dam- och tjejverksamheten. Det ska bli kul att vara en del av den. Som hockeyspelare trivs jag både i rollen som back och som forward, att jag ofta växlat i rollerna har gett mig bra spelförståelse, berättar Malin Axelsson.

-Vid sidan av hockeyn har jag under flera år arbetat som resurslärare för barn med särskilda behov. Det är något jag verkligen brinner för och nu till hösten har jag sökt in på utbildningar vid Högskolan i Gävle med liknande ämnen, ska bli riktigt roligt, säger Malin.

-Väldigt kul att Malin återvänder hem till Gävle för att spela i Brynäs-tröjan, hon har en bra hockeybakgrund och är hockeyfostrad i Norrsundet, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.