FÖRSNACK | MANNBERG!
Publicerad: 2021-01-30
Herr
Efter en stark upphämtning i den tredje perioden blev det en poäng hemma mot Rögle i torsdags. Under fredagen åkte laget buss till Göteborg för att idag möta Frölunda. — Vi har en härlig känsla i laget och ser fram emot dagens match, säger Daniel Mannberg.

Trots att det blev förlust på straffar senast mot Rögle men det finns positiva delar att ta med sig från matchen.

— Vi är inte nöjda med den första delen av matchen men jag tycker att det blev bättre och bättre ju längre matchen gick. Vi vill såklart ha alla tre poäng men vi tar med oss upphämtningen i den tredje och ser det som något positivt att bygga vidare på, säger Mannberg.

28-åringen inledde säsongen med tre poäng på de första tre matcherna. Nu har han gjort mål två matcher i följd och känner sig i bra form. Totalt har det blivit tio (5+5) poäng på 30 matcher den här säsongen.

— Jag tycker att formen för min egen del känns väldigt bra. Dessutom har vår kedja (Adam Pettersson och Noel Gunler) fått spela ihop några matcher i följd och vi har fått en bra känsla tillsammans.

Den senaste tiden har det varit många hemmamatcher för Brynäs. Nu har spelarna åkt iväg på en roadtrip vilket Mannberg också ser fördelar med.

— Det är skönt att umgås lite med grabbarna, jag delar rum med Adam så vi surrar på rätt bra tillsammans, säger han.

I eftermiddag är det match mot Frölunda - hur går tankarna inför matchen?

— Frölunda på bortaplan är en tuff utmaning, de kommer alltid ut hårt i början så inledningen blir viktig. Vi har pratat om att spela bättre på bortaplan och jag tror att dagens match kommer passa oss väl.

Mannberg passar också på att skicka en hyllning till alla de Brynässupportrar som vi har blivit bortskämda med att se på läktarna i Scandinavium.

— Det kommer kännas tomt utan alla supportrar idag. Det är alltid fantastiskt att spela framför Brynäsfansen i Scandinavium och det är något som vi ser fram emot att få göra igen i framtiden.

Nedsläpp 15.15.

Matchkommunikatör Henrik Ericsson