Eveliina Mäkinen inför Modo
Publicerad: 2021-11-26
SDHL
Med fyra raka segrar i ryggen står vi inför en helg med två hemmamatcher i SDHL. Målvakten Eveliina Mäkinen är taggad inför helgen. – Vi är riktigt taggade såklart. Vi hade en okej match mot Leksand, där fick vi en seg start. Vi måste vara bättre i helgen, helt klart, säger Mäkinen.

Mot Leksand låg vi tidigt under med 0-2 på hemmais, men efter fyra raka mål kunde vi vända till seger och inledde ”hemmaveckan” på bästa sätt.

– Vi började segt och så vill vi inte starta i helgen. Det här laget kan slå vilket lag som helst, vi är taggade men vi måste vara med från början när pucken släpps, säger Mäkinen.

Först ut i helgen väntar MoDo och nedsläpp sker redan 11.00 i Monitor ERP Arena. Tidig uppgång som ändå kan vara en fördel.

– Jag är ingen morgonmänniska men kul att bara gå upp, äta frukost och sen spela match. Modo är ett bra lag och har en bra målvakt så det kommer bli en bra match.

Kan det bli en ny match med seg start, såsom mot Leksand?

– Det kan hända, vi har haft lite problem med första perioden i några matcher. Men det kommer vara en tidig morgon för båda lagen så det kommer lösa sig, säger Mäkinen.

Vilka detaljer kommer att avgöra?

– Som jag sa, vi måste vara redo från start, mot Leksand vann vi i andra och tredje perioden, det försprånget kan vi inte ge Modo, avslutar Mäkinen.

Brynäs – Modo

27/11 11.00

Monitor ERP Arena

Köp biljetter här.

Brynäs IF