Brynäs IF söker Tigrar och funktionärer till säsongen 19/20
Publicerad: 2019-08-27
Brynäs
Vill du bli en del av laget runt våra evenemang? Kika här!

Är du vår nästa Tiger? Vi söker tre stycken!

Under våra matcher i Gavlerinken finns det en filur som alltid sticker ut. En filur som har till uppgift att få alla att känna sig välkomna, sprida glädje och få upp energinivån i arenan. Vår kära Tiger. Nu behöver vi fylla vårt revir med nya Tigrar!

Äkta Brynäsare som Tigern är ger den alltid 100 %. Inte vem som helst kan axla denna roll! I tjockt vadderad dräkt och med ett litet synfält ska Tigern:

— Kunna läsa av alla möjliga situationer och möten med olika människor. Särskilt viktigt i mötet med barn. Tigern måste ha förmågan att känna av i vilket sinnestillstånd barnet är. Att veta när man ska ta ett steg fram eller tillbaka vid ett möte med ett barn.

— Trivas med att vara i centrum.

— Trivas i stora folkmassor.

— Trivas med att ta för sig inför stor publik (4000-8000 personer)

— Vara atletisk, då det är ett fysiskt krävande arbete för både kondition och styrka.

— Vara driven och komma med idéer om hur vi hela tiden kan utveckla Brynästigern och dess förmåga i alla sammanhang.

DU blir en i ett team av tigrar som oftast uppträder under kvällar och helger. Den vanligaste aktiviteten är i samband med herrlagets hemmamatcher.

Ett matchpass veckodag är från ca 17.30 - 21.30 Ett matchpass helgdag är från ca 13.30 – 17.30 alt 16.30 – 20.30 Övriga aktiviteter kan vara att besöka partners till Brynäs IF när dessa har ”öppet hus” eller i samband med En bra starts aktiviteter med barn.

Ansökan skickas snarast till [email protected]

Två personer till biljettkassan

Brynäs IF söker två funktionärer till Gavlerinken arenas biljettkassa för våra hockeyevenemang. Vi erbjuder ett spännande uppdrag med möjlighet att se och ta del av våra hockeyevenemang.

Uppdraget är ideellt. Varje pass är ca 2 timmar, med start 1 timme och 45 minuter före matchstart. Efter avslutat pass har du möjlighet att se resterande del av matchen.

Vi söker dig som är öppen, glad, trivs med att arbeta i högt tempo och självklart är du serviceminded med besökaren i fokus. Du som söker är minst 16 år och vi önskar att du har dator- och kassavana. Förutom ett roligt och spännande uppdrag får du erfarenhet, referenser samt ett arbetsintyg från Sveriges anrikaste hockeylag!

Skicka ansökan med CV och en kort beskrivning av dig själv till [email protected].

Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag.

Vi ses i Gavlerinken!

Kommunikationschef Kevin Johansson