Publikinformation inför SHL-matchen mot Frölunda
Publicerad: 2021-11-27
SHL
Praktisk information inför ditt besök i Monitor ERP Arena.

Det är dags för SHL-match och därmed dags för ert besök i Monitor ERP Arena. Vi hoppas att ni får en härlig upplevelse! Här nedan hittar ni information som kan vara bra att ha inför ert besök.

Arenan öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar öppnar 2 timmar före match. Restaurang och loge öppnar 3 timmar före match då vi serverar julbord denna match.

Parkering För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Monitor ERP Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Information till dig som bokat julbord i restaurang och loge Lördag 27 november vankades det julbord i både restaurang och på de bägge logesidorna. Julbordet står uppdukat från kl. 15.00 fram tills kl. 18.00 då matchen startar. Dessertbordet serveras fram till 3:e period börjar.

Bli en del av hyllningen! För första gången på åtta år tog vi oss till final, Lara Stalder slog ligans poängrekord och Katerina Mrazova vann Guldhjälmen. Inför nedsläpp mot Frölunda i SHL på lördag uppmärksammar vi förra årets SDHL-säsong.

Tryck din egen tröja Tryck din egen Brynäströja! Ikväll har du möjlighet att trycka din egen tröja i entréhallen tillsammans med Intersport och Craft – detta är en unik möjlighet för endast er på plats i arenan. Välj själv, vilken Brynäsare är du?

Köp din biljett här!

Varmt välkommen till Monitor ERP Arena!

Brynäs IF