• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Onsdag Ons 4 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Söndag Sön 29 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan

"Vi blir starkare tillsammans genom längre avtal"

10 april 2018 09:55
Marknad

Brynäs IF har avslutat hockeysäsongen 17/18 och Brynäs IFs marknadsavdelning arbetar med att förbereda inför hockeysäsongen- och verksamhetsåret 18/19.


Brynäs IF har avslutat hockeysäsongen 17/18 och Brynäs IFs marknadsavdelning arbetar med att förbereda inför hockeysäsongen- och verksamhetsåret 18/19.

-Just nu är vi i full gång med att boka besök för att träffa både befintliga och nya kunder för att presentera vår nya produktfolder. Vi har en otroligt spännande säsong framför oss så det är riktigt roligt att träffa alla partners just nu, säger Peter Strömsten, Försäljningschef Brynäs IF.

Vad är #BrynäsMarknad730?

-Vi lanserar nu en kampanj inför säsongen 18/19 där vi har som målsättning att skapa långsiktiga relationer och partnerskap tillsammans med våra partners. Vi har lagt märke till att flera av våra avtal ligger per säsong, det vill vi nu utveckla genom #BrynäsMarknad730, för att skapa långsiktiga och utvecklande partnerrelationer. #BrynäsMarknad730, där siffran 730 står för 365 dagar x 2 år, berättar Strömsten.

Vad är fördelarna med #BrynäsMarknad730?

-Vi blir starkare tillsammans genom längre avtal. Genom att skriva ett tvåårsavtal eller längre så säkerställer vi tillsammans en långsiktig relation som vi under hela avtalstiden kan utveckla för att ge bästa effekt för dig som kund. Just nu under kampanjperioden får du dessutom fyra värdebevis som gäller grundserien för SHL och SDHL och du är även med i en utloggning av en matchloge med middagsbuffé till SHL-premiären till ett värde av 19 000kr, säger Strömsten.

Hur kommer #BrynäsMarknad730 att uppmärksammas?

-Alla partners som tecknar #BrynäsMarknad730 kommer att exponeras i några av våra attraktiva kommunikationskanaler så som Twitter och LinkedIn. Vi kommer dessutom att dela ut dekaler till partners som tecknar tvåårsavtal eller längre och därmed snurrar det förhoppningsvis runt många bilar i närområdet med dekalen #BrynäsMarknad730, fortsätter Strömsten.

Twitter 13 265 följare

Vill du veta mer om #BrynäsMarknad730?

-Självklart går det som partner att ta kontakt med din säljare, kolla din kalender och boka upp en träff med oss! Varför inte en lunchträff i Gavlerinkens populära lunchrestaurang? Vi ser verkligen fram emot att träffa er och berätta mer om våra nya produkter inför säsongen, säger Strömsten.

Ta kontakt med Brynäs IF:s säljare här >>>