• Huvudsponsorer

Hylla vår dubble SM-guldmedaljör lördag 16 november

11 november 2019 10:14

God start på nya veckan, Brynäsare!


Känner du också den sköna glädjen efter lördagssegern mot Frölunda? Vilken härlig kväll vi hade i Monitor ERP Arena med 3-1-segern mot dåvarande serieledaren från Göteborg. När Emil Molin avgjorde matchen med sitt mål i öppen kasse kändes det som att varenda en av de 6 156 personerna på läktaren med Brynässympatier stod upp och firade lagets framgång.

Tack vare trepoängaren klättrade vi upp ovan slutsspelsstrecket i SHL-tabellen, men fortsätter självklart att hungrigt sikta högre än så. Nästa gång vi ses på hemmais är lördagen den 16 november, när vi tar emot Skellefteå AIK klockan 18.00. Säsongens första 18.00-match för vår del i SHL.

## Biljetter till Honkenhyllningen och Brynäs IF-Skellefteå AIK hittar du här ##

Det blir en mycket speciell inramning - när vi hyllar vår tvåfaldige svenska mästare Johan "Honken" Holmqvist för sina prestationer i vår förening. Han tog sin första SM-titel med oss redan 1999 och gjorde sedan bland annat sex säsonger i Nordamerika innan han kom hem och vann igen 2012.

Anslut dig till Brynäsarna på läktaren och bli en av de som hedrar och saluterar Johan Holmqvist för sin betydelse i Brynäshistorien genom att vara på plats i arenan. Biljetter hittar du via länken ovan. Vi ses där!