Hjälp oss att uppmärksamma dem som hjälper andra – på tisdag kommer Vårdförbundet till arenan
Publicerad: 2021-11-22
SHL
Till SHL-matchen mot Örebro 30 november har du chansen att uppmärksamma hjältar. Då har vi bjudit in 300 representanter från Vårdförbundet till matchen. Tack, för den uthållighet och kompetens ni visat under pandemin.

Den här säsongen har vi återigen kunnat välkomna publik på våra matcher.

Det kan vi bland annat tacka all den sjukvårdspersonal som under pandemin visat på både enorm uthållighet och kompetens för.

Som ett tack har vi bjudit in 300 personer från Vårdförbundet till hemmamatchen i SHL mot Örebro tisdag 30 november.

– Vi i Brynäs känner oss enormt ödmjuka och tacksamma för den fantastiska insats sjukvården har gjort under pandemin. Under den här matchen vill vi hylla hela vårdens insats och därför har vi bjudit in dem till vår arena. Vi hoppas att vi kan ge tillbaka genom att bidra till en fantastisk kväll med mycket glädje och massor av energipåfyllning. Ett varmt tack från alla oss i Brynäs IF, säger klubbdirektör Håkan Svedman.

Pandemin är inte över och från och med december kommer våra åskådare att behöva visa upp vacccinationspass för att se våra matcher. Vården jobbar fortfarande intensivt för att vi andra ska kunna leva ett "normalt" liv.

– Vårdförbundets yrkesgrupper har arbetat under extrema villkor under pandemin. Återhämtning har saknats för många och familjetid har fått sättas på paus. Att få möjlighet att göra något trevligt och känna glädje och kraft ensam eller tillsammans med någon nära är en fin återhämtning och det uppskattar vi verkligen. Tack Brynäs IF för att ni tänker på oss i vården och ger oss detta, säger Anna Bergström, Vårdförbundets ordförande i avdelning Gävleborg.

Hjälp oss att uppmärksamma dem som dagligen hjälper andra. Vi ses på tisdag.

Biljetter till matchen hittar du genom att klicka här.

Brynäs IF