Över 300 nya seriekortsinnehavare - vinn signerade matchtröjor
Publicerad: 2019-09-06
Brynäs
Här är glädjebeskedet till SHL-säsongen: Vi har passerat 300 nya seriekortsinnehavare. Nu kan du som valt att bli nyckelspelare (tecknat seriekort) tävla om tre signerade matchtröjor. — Det betyder jättemycket för Brynäs IF, säger klubbdirektören Michael Campese.

TÄVLING!

Du som valt att teckna seriekort har nu chansen att tävla om tre matchtröjor signerade av alla våra herr- och damspelare.

För att tävla ska du posta en bild med ditt seriekort på antingen facebook, instagram eller twitter och signera med hashtagen #jagärnyckelspelare. Tävlingen pågår fram till fredagen den 12 september, då vinnarna utses.

Tröjorna går sedan att hämta ut på Brynäs IF:s kansli.

Vi har en tröja för facebook, en för instagram och en för Twitter.

De tre mest kreativa bidragen vinner!

För dig som fortfarande inte skaffat seriekort men funderar på att göra det. Här har du all information om priser och erbjudanden: https://www.brynas.se/ga-pa-match/seriekort-shl-2019-20

Vill du också tävla om en signerad matchtröja under säsongen - men inte haft möjlighet att teckna seriekort? Lugn. Vi kommer återkomma med fler tävlingstillfällen längre fram. Den här gången vill vi belöna alla nyckelspelare som investerat i kommande säsong.

nuGävlarkörvi

Kommunikationschef Kevin Johansson