Dam
Brynäs vann årets sista match borta mot Göteborg med 7-1.

I den första perioden tog Brynäs ledningen med 1-0 redan efter 3.19 spelat.

Målet stod Katerina Mrazova för.

8.16 öppnade Evelina Raselli målkontot, samt gjorde sitt första mål i Brynäs, när hon sköt in 2-0.

43 sekunder senare sköt Mrazova in 3-0 och blev därmed tvåmålsskytt.

Och sånär minuten senare sköt Michela Cava in 4-0 till Brynäs.

Men det stannade inte där.

Brynäsbacken Johanna Olofosson satte sitt andra mål för säsongen efter 12.14 - och Brynäs gick in i första periodpaus med en 5-0 ledning.

I den andra perioden kom en utökning för gästerna till 6-0 efter bara 1.27 spelat - via Lara Stalder.

16.40 drabbades Göteborg av en utvisning - och powerplay-spel väntade för Brynäs.

Då kom ytterligare en utökning när Erika Grahm sköt in 7-0.

Göteborg hade svårt att komma nära inpå Brynäs.

Men när sex minuter återstod av matchen så sköt hemmalaget in en reducering till 1-7 - som även blev slutresultatet.

Brynäs vann årets sista match och ligger just nu trea i tabellen.

MATCHFAKTA

Göteborg-Brynäs 1-7 (0–5, 0-2, 1-0)

Första perioden: 0-1 (3.19) Katerina Mrazova (Lara Stalder), 0-2 (8.16) Evelina Raselli (Erika Grahm, Michela Cava), 0-3 (8.53) Katerina Mrazova, 0-4 (10.02) Michela Cava (Erika Grahm, Denisa Krizova), 0-5 (12.14) Johanna Olofsson (Denisa Krizova, Michela Cava)

Andra perioden: 0-6 (1.27) Lara Stalder (Evelina Raselli), 0-7 (18.15) Erika Grahm (Michela Cava, Denisa Krizova) spel fem mot fyra

Tredje perioden: 1-7 (14.08) Ellie Punnett (Celine Tardif) spel fem mot fyra

Skott: 9-16, 4–19, 10-11. Totalt: 23-46.