Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Idag 17 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt

Bröderna Westerholm förlänger

9 februari 2016 14:32

Idag blev det klart att Pathrik och Ponthus Westerholm blir kvar i Brynäs IF ytterligare en säsong.


Brynäs sportchef Stefan Bengtzén fortsätter lagbygget inför nästa säsong, och idag blev det klart att Pathrik och Ponthus Westerholm väljer att förlänga med Brynäs IF. Tvillingarna kom till Brynäs IF inför säsongen 2014/2015, och har nu gjort två säsonger i Brynäströjan. Nu blir det ytterligare en säsong för killarna i Brynäs IF.

– Pathrik och Ponthus är två härliga grabbar som har lidelsen och passionen för sin idrott, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Deras utvecklingskurva pekar fortsatt uppåt. Vi ser därför med tillförsikt fram mot att även fortsättningsvis ha dem hos oss.

Pathrik och Ponthus Westerholm är födda 1992 i Karlskrona. De startade sin hockeykarriär i Karlskrona HK och spelade under juniortiden i Malmö Redhawks. Efter det blev det BIK Karlskoga innan de kom till Brynäs IF. De har följts åt under hela hockeykarriären och har bra kemi mellan sig på planen.

– Det känns väldigt roligt, säger Ponthus Westerholm. Jag trivs jättebra i Gävle och i Brynäs IF. Allt känns väldigt proffsigt runt omkring. Personligen har det gått mycket bättre den här säsongen och jag känner att jag fortsätter att utvecklas här.

–Jag tycker att det känns bra att vi stannar här i minst ett år till, säger Pathrik Westerholm. Vi har något bra på gång här med ”Bulan” som tränare och det visade vi ju inte minst i början av säsongen. Nu har vi ju vunnit här i slutet också och hittat ett bra spel, så det finns en bra grund att bygga vidare på.