• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 December Dec
Söndag Sön 29 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb

Bröderna Westerholm förlänger

9 februari 2016 14:32

Idag blev det klart att Pathrik och Ponthus Westerholm blir kvar i Brynäs IF ytterligare en säsong.


Brynäs sportchef Stefan Bengtzén fortsätter lagbygget inför nästa säsong, och idag blev det klart att Pathrik och Ponthus Westerholm väljer att förlänga med Brynäs IF. Tvillingarna kom till Brynäs IF inför säsongen 2014/2015, och har nu gjort två säsonger i Brynäströjan. Nu blir det ytterligare en säsong för killarna i Brynäs IF.

– Pathrik och Ponthus är två härliga grabbar som har lidelsen och passionen för sin idrott, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Deras utvecklingskurva pekar fortsatt uppåt. Vi ser därför med tillförsikt fram mot att även fortsättningsvis ha dem hos oss.

Pathrik och Ponthus Westerholm är födda 1992 i Karlskrona. De startade sin hockeykarriär i Karlskrona HK och spelade under juniortiden i Malmö Redhawks. Efter det blev det BIK Karlskoga innan de kom till Brynäs IF. De har följts åt under hela hockeykarriären och har bra kemi mellan sig på planen.

– Det känns väldigt roligt, säger Ponthus Westerholm. Jag trivs jättebra i Gävle och i Brynäs IF. Allt känns väldigt proffsigt runt omkring. Personligen har det gått mycket bättre den här säsongen och jag känner att jag fortsätter att utvecklas här.

–Jag tycker att det känns bra att vi stannar här i minst ett år till, säger Pathrik Westerholm. Vi har något bra på gång här med ”Bulan” som tränare och det visade vi ju inte minst i början av säsongen. Nu har vi ju vunnit här i slutet också och hittat ett bra spel, så det finns en bra grund att bygga vidare på.