Onsdag Ons 16 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Roger Melin klar som ny huvudtränare för Brynäs IF säsongen 2017/2018

10 april 2017 11:00
Brynäs

I samband med måndagens sändning av föreningens nya live-satsning ”Studio Brynäs” presenterades Roger Melin som ny huvudtränare för Brynäs IF med start kommande säsong 2017/2018.


-Det känns mycket bra att vi lyckats knyta till oss en av Sveriges bästa hockeytränare. Med Roger vid rodret ska Brynäs IF fortsätta att utveckla vårt positiva spel som innebär en fartfylld och energifylld hockey säger Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF.

Melin, har en gedigen erfarenhet som tränare i både SHL och Allsvenskan, hela 31 säsonger. Närmast kommer Melin från Allsvenska klubben AIK där han varit tränare i två säsonger, dessförinnan har Melin varit huvudtränare ibland annat Linköping HC, Färjestads BK och Frölunda HC.

-Melin passar också väl in i Brynäs DNA dvs. Junior och talangutvecklingen där hans ledarstil kommer att vara en stor tillgång för både ledare och spelare som är på väg uppåt i klubben säger Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF.

Som många Brynäsare känner till var även Roger Melin tränare för Brynäs IF när vi tog SM-guld 1999. Nu har klubben och Roger Melin enats om ett kontrakt för 2 säsonger, med start i maj 2017.

-Jag vet att Roger haft en dröm om att återigen få möjligheten till tränarjobbet i Brynäs IF. Det känns givetvis extra kul när hans hjärta brinner för klubben och hans fina minnen återskapar vi gärna tillsammans igen säger Stefan Bengtzén.

Roger Melin beskriver själv känslan kring det kommande uppdraget;

-Ja det känns fantastisk, jag ser fram emot uppdraget. Brynäs IF står idag för en av SHLs mest moderna sätt att spela hockey. Med en intensitet och hög hastighet stämmer Brynäs sätt att spela väldigt väl överens med mitt sätt att se på ishockey. Det ska bli spännande att tillsammans med ledarteamet fortsätta utveckla lagets sätt att spela och kämpa mot ytterligare SM-guld. Det är extra roligt att Brynäs, alltid har släppt fram unga talanger på ett bra sätt, jag tycker personligen det är väldigt inspirerande att vara en del av att unga talanger får chansen att blomma ut säger Roger Melin.