• Huvudsponsorer

Brynäs IF bjuder in till informationsträff 12 april: ”Varmt välkommen”

8 april 2019 05:42
Brynäs

Anteckna 12 april i kalendern. Då bjuder vi in till informationsträff i Gavlerinken – där du kan ställa just din fråga om Brynäs IF. — Varmt välkommen, vi ser fram emot en bra träff tillsammans, säger klubbdirektören Michael Campese.


Brynäs IF arbetar för fullt för att ta revansch för den gångna säsongen – och ta avstamp mot framtiden.

Vi vet att du som engagerad av föreningen vill vara med på resan och veta mer om processen.

Vi vill berätta.

Och därför bjuder vi in till tre separata informationsträffar fredagen den 12 april.

Inbjudningarna till Gavlerinken riktar sig antingen till dig som samarbetspartner eller medlem till Brynäs IF.

Under morgonen och lunchen kommer två separata träffar att hållas för partners. En morgonträff (7.30-9.00) för alla samarbetspartners som önskar delta – och en lunchträff (12-13.30) för de som är en del av affärsnätverket En bra affär.

Se nedan hur du gör för att anmäla dig eller bli en del av nätverket.

Från 16.30-18.00 kommer vi sedan hålla en träff i Gavlerinkens entréhall för medlemmar.

För dig som inte är eller vill bli medlem kommer vi att livesända träffen på brynas.se så att alla brynäsare världen över har möjlighet att se och ta del av frågorna och svaren.

Är du inte redan medlem kan vi starkt rekommendera att bli en del av den tusentals antal personer stora skaran. Det kan du bli här.

För att säkerställa att du får ta del av objektiva och oberoende frågor kommer träffen att ledas och modereras av Gefle Dagblads reporter Karin Johansson, som i sitt arbete bevakar och granskar Brynäs IF.

Du som gäst i publiken kommer ha möjlighet att ställa din fråga.

Och du som inte har möjlighet att närvara är varmt välkommen att maila din fråga till [email protected] eller [email protected] så kommer vi att ta del av den. Märk gärna ämnesraden med #FrågaBrynäs.

Under träffarna kommer en representant från styrelsen, klubbdirektören Michael Campese och sportdirektören Andreas Dackell bilda en panel där alla är tillgängliga för att svara på frågor och berätta om vårt arbete.

— Jag ser fram emot alla tre träffar. Vi vet att det finns ett skyhögt engagemang för det vi gör och det är alltid extra roligt att berätta om det i möten med vår publik på plats i Gavlerinken. Så varmt välkomna, hälsar klubbdirektören Michael Campese.

OBS! Viktigt – anmälan om närvaro

Vi bjuder på kaffe och kaka i entréhallen, där träffen kommer att hållas. För din närvaro behöver vi din anmälan via följande länk.

Partnerträffarna

Anmälan till frukostträffen gör du här.

Vill du bli en del av En bra affär? Ta då kontakt med vår key account manager Kalle Norling på [email protected]

Tidschema

07.30-09.00 Partners/1912-klubben

12.00-13.30 Affärslunch

16.30-18.00 Medlemsträff