• Huvudsponsorer

Tre uttagna i Tre Kronor — totalt sju Brynässpelare i landslagsdress under uppehållet

28 januari 2019 14:20
Simon Bertilsson och Jesper Boqvist, Brynäs IF

Simon Bertilsson, Joel Kellman och Jesper Boqvist togs under måndagen ut till att representera Tre Kronor i Beijer Hockey Games.

Turneringen spelas 7-10 februari och övriga länder som deltar är Tjeckien, Finland och Ryssland.

Dessutom kommer Victor Söderström att spela med J18-landslaget och William Eriksson att spela med U17-landslaget under uppehållet.


Förbundskapten Rikard Grönborg har tagit ut tre Brynässpelare till Beijer Hockey Games (före detta Sweden Hockey Games).

Turneringen spelas på Hovet i Stockholm och med i det svenska laget är Joel Kellman, Jesper Boqvist och Simon Bertilsson.

Den svenska truppen samlas i Stockholm på måndag och spelar sin första match torsdagen 7 februari mot Tjeckien med nedsläpp 19.00.

Vill du se Simon, Joel och Jesper i den svenska landslagsdressen i nästa vecka kan du köpa dina biljetter till matcherna på Hovet genom att klicka här!

Inte nog med att Bertilsson, Kellman och Boqvist ska representera Tre Kronor. Victor Söderström kommer under landslagsuppehållet att åka till ryska OS-staden Sotji för en femnationsturnering med J18-landslaget.

Även J18-backen William Eriksson kommer att få dra på dig landslagströjan. Han är uttagen till U17-landslagets femnationsturnering i Tranås 5-10 februari.

Som vi kommunicerat tidigare kommer Erika Grahm att spela för Damkronorna och Sarah Forster att representera det schweiziska landslaget under landslagsuppehållet.