Brynäs IF förlänger kontraktet med Anna Meixner!
Publicerad: 2021-05-04
DAM
— Anna växte under hela säsongen hos oss och vi är glada att hon valt att stanna i Brynäs. Hennes energi, snabbhet och näsa för målet är något vi ser som styrkor och vill bygga vidare på. Anna är en fantastisk person och en bra lagkamrat, säger damansvariga Erika Grahm.

Den österrikiska forwarden Anna Meixner har skrivit på ett ettårskontrakt med Brynäs IF. Förra säsongen var hennes första i Brynäs- tröjan och hon producerade 37 poäng på 43 matcher.

— Jag är jätteglad och stolt över att få bära Brynäs- tröjan en säsong till. Även fast Covid-19 har gjort allt väldigt begränsat, skulle jag säga att förra året var det coolaste hockeyåret i min karriär. Alla i och runtomkring laget gjorde ett fantastiskt jobb och det var så roligt att få vara en del i detta härliga lag. Jag är riktigt taggad på att komma tillbaka och förhoppningsvis få spela matcher framför våra grymma supportrar, säger Meixner.

När tror du att du är tillbaka i Gävle?

— Jag tror att jag är tillbaka i Gävle i början av augusti. Men om Covid-19 situationen tillåter kanske jag kan komma till Sverige tidigare. Hoppas ni alla håller er friska och får en fin sommar, säger Anna Meixner.

Kommunikatör Martin Jibbefors