Gävle Energi ger Brynäsare möjlighet att stötta föreningen ekonomiskt
Publicerad: 2020-09-18
Brynäs
Gävle Energi är en av Brynäs IF:s största partners med en lång relation tillsammans med föreningen. Nu ger de Brynäsare över hela Sverige chansen att ytterligare öka värdet på partnerskapet — genom att teckna elavtalet Brynäskraft. — Det finns en möjlighet att generera miljonbelopp till Brynäs IF, säger Håkan Jönsson, VD på Gävle Energi.

Gävle Energi har i flera decennium varit en av Brynäs IF:s största och mest trogna partners — och är i dag officiell partner till föreningen och En bra start.

Det befintliga grundavtalet som finns i dag tillhör ett av föreningens tio största partneravtal.

Nu är Gävle Energi beredda att utöka det ytterligare — tillsammans med Brynäsare landet över.

Från och med i dag erbjuder Gävle Energi möjligheten att teckna elavtalet Brynäskraft. För varje Brynäsare som tecknar det går 200 eller 300 kronor direkt till föreningen — och det finns inget tak på hur många som kan teckna det, och därmed hur stor summan kan bli.

LÄNK: Här kommer du till sidan där du tecknar Brynäskraft

— Som lång och trogen partner till Brynäs IF och En bra start vill vi gärna bidra än mer till att ge föreningen bättre förutsättningar, inte minst ekonomiskt. Därför är vi beredda att öka värdet på det befintliga partnerskap vi har redan i dag. För att vi ska kunna göra det behöver det vara en win-win även för oss genom att Brynäsare väljer att teckna Brynäskraft och därmed välja oss som sin el-leverantör.

— Vi har inget tak på hur stort belopp Brynäskraft kan generera till föreningen. Det finns en enorm potential och en tydlig möjlighet att generera miljonbelopp till Brynäs IF. Ju fler som tecknar Brynäskraft desto bättre blir det för både oss och Brynäs IF.

Brynäs IF är känt för att ha en mängd supportrar, fans och Brynäsare även utanför Gävle – spridda över hela Sverige.

Fram till i dag har mycket av den kollektiva kraften och därav den direkta ekonomiska effekten från Brynäsare utanför staden och regionen främst gynnat föreningens rivaler genom exempelvis biljettintäkter på bortaplan.

Där ger Gävle Energi nu samtliga Brynäsare som i dag inte har el-avtal via vår partner chansen att bidra till Brynäs IF oavsett var i landet du befinner dig. Gävle Energi levererar el över hela Sverige och du kan teckna Brynäskraft oavsett om du bor i Malmö i syd eller Skellefteå i norr.

— Precis som vi berättade om i går så är en nyckel för att kunna öka våra intäkter att vi kan skapa starka affärsvärden för våra partners. Det här är ett sådant typexempel. Vi är tacksamma över att Gävle Energi ger föreningen och alla Brynäsare chansen att aktivera sig på det här sättet och genom att göra det stärka föreningens ekonomi med en uppsida på miljonnivå, säger Johan Cahling, direktör för varumärke, hållbarhet och strategiska partnerskap.

— Dessutom är Brynäskraft ett sätt att på individnivå kunna bidra till en hållbar miljö. Genom att välja Brynäskraft skapar du inte bara intäkter till föreningen utan väljer också att få 100 procent förnybar el till ditt hem till ett konkurrenskraftigt pris jämfört med övriga marknaden för el-avtal. Att aktivt bidra till en hållbar utveckling är också en stark aspekt att väga in i helheten, och förstärker även Brynäs hållbarhetsprofil vilket är mycket viktigt nu och framåt i tiden.

Erbjudandet gäller fram till april 2022, vilket också är så långt det nuvarande partneravtalet sträcker sig.

INFORMATION!

Att byta el-leverantör kostar ingenting och när du tecknar Brynäskraft hanterar Gävle Energi all administration.

Du kan läsa mer fördjupande detaljer inklusive en mängd frågor och svar om Brynäskraft inklusive priser, villkor med mera på www.brynaskraft.se. Det är också på www.brynaskraft.se som du går in för att teckna Brynäskraft.

nuGävlarkörvi

Kommunikationschef Kevin Johansson