• Huvudsponsorer

Gävle mat & dryckesfestival i Monitor ERP Arena 4-5 september 2020

9 mars 2020 12:00
Gävle Mat och Dryckesfestival, Monitor ERP Arena
Brynäs

På Gävle mat & dryckesfestival 2020 erbjuds möjligheten att prova, dofta och uppleva mat och dryck från när och fjärran, spännande nyheter och gamla klassiker.

Kom till Monitor ERP Arena 4-5 september och låt smaklökarna njuta!


Trenden fortsätter och gemene man vill öka kunskapen om att kombinera mat och dryck på rätt sätt. Möt människorna bakom maten och dryckerna, upplev smakerna och lär dig mer på festivalen.

OBS! NYTT DATUM: 4-5 SEPTEMBER 2020

Syftet med Gävle mat & dryckesfestival 2020 är att visa upp produkter, få möjlighet att smaka, utbyta information, skapa nya relationer med kunder och leverantörer samt bibehålla redan befintliga samarbetspartners. Nya idéer kan utvecklas och samarbeten mellan företag kan skapas. Festivalen kan därför skapa förutsättningar för nya affärs- och intäktsmöjligheter.

Gävle mat & dryckesfestival 2020 ger även människor möjlighet att mötas, presentera nya idéer och därmed fylla på med ny energi som kan ge mod att utvecklas. Detta tror vi är oerhört värdefullt, inte minst för alla dem som driver små företag, och som behöver stöd att komma in i en positiv miljö.

Vår målsättning som arrangör är att Gävle mat & dryckesfestival 2020 kommer presentera bryggerier, vinmakare och destillerier från världens alla hörn. Här ska du kunna prova det bästa inom öl, vin, spritdrycker och delikatesser i en modern miljö hos fler än 50 utställare. Vi kommer bjuda in både stora och små bryggerier, vinmakare, whisky-, rom-, gindestillerier samt en rad olika delikatessföretag som levererar det lokala, internationella, gamla och det nya. Men även övrig dryck som cider och övriga destillat.

Inne på festivalens område kan man inte köpa alkoholhaltiga drycker med kontanter eller kort utan där gäller festivalens egna betalmedel, som är i form av en digital applikation (appen) med namnet: ”stålar”. Du som festivalbesökare laddar ner appen här på vår hemsida. Därefter så fyller du på din app ”stålar” med valfritt belopp och har därmed i din mobiltelefon en virtuell plånbok som du sedan använder på festivalen när du vill köpa smakprov av våra utställare. Du kan ladda ner appen och fylla på din virtuella plånbok innan du kommer till festivalen eller så kan du få hjälp hos oss vid vår informationsdisk. Produkter och provsmakning av mat & delikatesser betalas också med appen.

Volymerna för provsmakning är: starksprit 2 cl och vin 4 cl.

Priserna varierar precis som det gör på en restaurang/pub.

Pengar som finns kvar i appen kan ej återinlösas! Så ladda inte på för mycket pengar då du enkelt kan ladda på vartefter.

ÅLDERSGRÄNS

20 år. Inga personer under 20 år är tillåtna på mässan (gäller även barn i barnvagn/bärsele). Obligatorisk legitimationskontroll.

BILJETTER

Gävle mat & dryckesfestival äger rum 4-5 september 2020 i Monitor ERP Arena.

Öppettider, fredag: 15.00-21.00. Lördag: 12.00-21.00.

Biljetter kostar 295 kronor och går att köpa genom att klicka här!