Mina Waxin skriver kontrakt för säsongen 23/24 i Brynäs IF.
Publicerad: 2023-04-13
Brynäs IF kan med glädje meddela att backen Mina Waxin har förlängt sitt kontrakt med klubben. Waxin kom till Brynäs inför säsongen 21/22 från MoDo och har sedan dess gjort ett betydande avtryck i laget.

Under sina år i Brynäs har Waxin visat prov på en imponerande skicklighet på isen och har varit en viktig del av laget.Hennes fina skridskoåkning och passningsspel är styrkor som sticker ut och har hjälpt laget.  

Waxin själv uttrycker sin glädje över att förlänga sitt kontrakt med Brynäs IF: 

– Jag är oerhört tacksam över möjligheten att fortsätta spela för Brynäs. Jag har trivts väldigt bra här och känner att jag har utvecklats som spelare under min tid i klubben och jag ser fram emot att fortsätta bidra till laget och att fortsätta utvecklas som spelare.

Brynäs IF:s sportchef Erika Grahm är nöjd över att ha säkrat Waxins fortsatta medverkan i klubben: 

– Mina är en viktig spelare för oss och vi är glada över att hon väljer att stanna i Brynäs IF. Hon är en ännu ung back som besitter en enorm talang och vi är glada över att fortsätta jobba med henne då vi ser stor utvecklingspotential i henne.    

Waxin har hittills gjort 23 poäng för Brynäs under sin tid i klubben det ska bli spännande att se henne fortsätta prestera på hög nivå i den rena dräkten.Vi önskar Mina all lycka till och ser fram emot att se henne spela för oss under säsongen 23/24!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners