Brynäs IF söker kundansvarig konceptsäljare
Publicerad: 2024-06-27
Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Ishockeyföreningen har över 8000 medlemmar och supporters över hela Sverige och varumärket är välkänt. Ofta omnämns det som ett av regionens absolut starkaste. Brynäs IF har en gedigen historia och med våra 13 SM-guld är vi en av landets mest framgångsrika föreningar. Vi vill värna om vår tradition samtidigt som vi alltid blickar framåt, är hungriga på nya möjligheter och ser alla möjligheter att utveckla verksamheten och vår fina Monitor ERP Arena.

Under det senaste decenniet har föreningen gått från en lokal förening till ett stort framgångsrikt företag som omsätter över 180 miljoner med ca 100 anställda. Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver vi även den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. För att utveckla sporten, arenan och upplevelsen för besökare, finns arenabolaget som äger och driver kiosker, restauranger och barer.

Brynäs IF:s identitet handlar att genom gemenskap, hunger och engagemang skapa stolta och ödmjuka vinnare. Vi tar vår identitet på allvar och värdesätter dig som har en förmåga att attraheras och ledas av värderingsstyrt ledarskap.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som kundansvarig konceptsäljare ingår du i företagsteamet, det vi kallar för Business to Business marknaden tillsammans med övriga kundansvariga företagssäljare där ditt uppdrag är att driva och utveckla kundkonton, nya som befintliga, mot uppsatta mål.

Brynäs IF har en säregen position inom hållbarhetsarbete och är ett ledande exempel inom vår bransch. Du kommer därför vara en nyckelspelare för att driva dessa frågor och rättigheter framåt ur ett affärsmässigt perspektiv. Din roll innebär också att du strategiskt arbetar för att fler företag ska gå samman för att då kunna skapa fler vinnare på och vid sidan av isen.

Andra arbetsuppgifter är införsäljning av matchevent och förberedelser inför sådana. Allt från restaurangbokningar till eventservice. Du bör därför ha ett genuint engagemang för service och kundnöjdhet. Du är bekväm med att hålla i event och vara placeringssäker av dina budskap. För att ge våra gäster och partners den bästa upplevelsen hos oss arbetar du kontinuerligt med konceptualisering och utveckling av rättigheter och koncept. 

Du är trygg att verka för affärer i digitala miljöer. Du rapporterar till kommersiell chef och jobbar nära övriga kommersiella avdelningar så som privatmarknad (B2C), kommunikation, En bra start och restaurang. Det förekommer obekväma arbetstider under hög utsträckning I form av matcher, aktiviteter och andra event.

DIN PROFIL

Till den här rollen söker vi dig som trivs i en ständigt utvecklande och snabbföränderlig miljö. Du älskar att ligga steget före och ser möjligheter till att skapa nya relationer. Du är kreativ, nyfiken och prestigelös – vi ställer stora krav på samarbete inom dom kommersiella enheterna. Din samarbetsförmåga är god och du drar dig inte för att hjälpa dina kollegor, samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Vi söker därför en prestigelös lagspelare.

Vi ser att du har erfarenhet inom försäljning och har nått dokumenterade resultat. Vi söker dig som har erfarenhet av att burit stora affärer och förvaltat etablerade varumärken. Vi värdesätter ditt engagemang för hållbarhetsfrågor högt och ser associationsförsäljning och kunskap inom exponering och digitala miljöer som meriterande.

ANSÖKAN

Känner du igen dig? Då tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag!

En organisation som präglas av jämställdhet är viktigt för Brynäs IF och vi tror att en jämn fördelning mellan kön skapar ett klimat för utveckling. Vi vill uppnå miljöer där människor trivs och upplever en psykologisk trygghet. Därför värnar vi om jämställdhet, för att nå den målbilden behöver Brynäs IF rekrytera fler kvinnliga medarbetare, därför välkomnar vi gärna kvinnliga sökanden.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork bemanning & rekrytering. Kontakta gärna Josefin Lyrberg på 070-145 98 43 eller Pernilla Antonsson på 0733-51 27 31 om du vill veta mer om tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 2024-08-05.

Välkommen med din ansökan!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner