Seger i första träningsmatchen — Scott med säsongens första Brynäsmål
Publicerad: 2020-08-20
Greg Scott, Nicklas Danielsson och Linus Ölund. Där har ni målskyttarna i torsdagens segermatch mot Djurgården. 3-1 blev slutresultatet, efter att Ölund punkterat matchen i tom kasse.

Peter Andersson har pratat om att skapa en identitet som ett hårt arbetande lag med stor vinnarmentalitet.

Och visst var det ett hårt jobbande Brynäs som besegrade Djurgården med 3-1 under torsdagskvällen, i säsongens första träningsmatch.

Nu var det just bara en träningsmatch, men en vinst är en vinst.

Trots att spelet i numerärt överläge var långt ifrån felfritt kom två av de tre Brynäsmålen i powerplay. Linus Ölunds 3-1-mål kom i tom kasse i matchens slutminuter.

Nästa träningsmatch är mot Örebro hemma i Monitor ERP Arena kommande onsdag, 26 augusti.

Målen, första perioden: 1–0 (13.56) Greg Scott (Emil Molin, Tomi Sallinen), spel fem mot tre.

Andra perioden: 2–0 (7.23) Nicklas Danielsson (Emil Molin, Patrik Berglund), spel fem mot fyra.

Tredje perioden: 2–1 (15.22) Simon Johansson (Linus Andersson, Kalle Östman), spel fem mot fyra, 3–1 (18.53) Linus Ölund (Simon Bertilsson), spel fem mot sex i tom kasse.