Trio stannar i Brynäs
Publicerad: 2017-05-10
Herr
Två backar och en målvakt klara för nästa säsong

Idag skrev sportchef Stefan Bengtzén kontrakt med tre spelare som får möjlighet att spela vidare i Brynäs IF.

Det gäller backarna Lukas Kilström och Marcus Ersson samt målvakten Felix Sandström.

-Det känns mycket bra förstås att vi kan behålla dessa spelare från förra säsongen. Kilströms förlängning över tre år är viktig för vår kontinuitet och stabilitet. Lukas har under slutspelet vuxit rejält och varit en stark kugge i vårt lag. När det gäller både Felix och Marcus så känns det alltid extra bra att kunna förlänga med produkter som är skolade i vår Gästrikemodell som vi är mycket stolta över. Båda spelarna är fortsatt under utveckling med en mycket stor potential och vi hoppas förstås att de lyfter ännu ett steg under nästa säsong, kommenterar sportchef Stefan Bengtzén.

Lukas Kilström är 27 år med moderklubb Södertälje SK. Han kom till Brynäs IF efter ett par år i Luleå säsongen 2013/14. Han har totalt spelat 418 matcher i SHL och fortsätter i Brynäs IF i ytterligare tre år.

{!A}

Marcus Ersson är 19 år och en egen produkt som spelat i Brynäs IF hela vägen från U16-laget. Han har gjort 46 SHL-matcher och skrev idag på ett ettårskontrakt.

{!B}

Felix Sandström är 20 år och kommer från IK Huge. Även han har spelat i Brynäs IF sedan U16-tiden. Felix kontrakt med Brynäs IF sträcker sig över ett år.

{!C}

Sportreporter Peter Mansson
Huvudpartners
Officiella Partners