Anna Meixner förlänger med Brynäs IF
Publicerad: 2023-04-14
Anna Meixner är en av de mest framstående spelarna i SDHL. Hon har under de senaste säsongerna varit en av klubbens och ligans mest produktiva forwards. Under säsongen som precis avslutades blev hon belönad med Guldhjälmen (årets spelare) som röstades fram av spelarna i ligan. Nu skriver forwarden ett nytt ettårsavtal med Brynäs IF.

Med sin skicklighet och sin förmåga att göra mål har Anna Meixner blivit en nyckelspelare i laget och en av de främsta offensiva hoten i hela ligan. Hennes förlängning av kontraktet med Brynäs IF kommer att ge laget en kontinuitet i offensiven och bidra till att stärka klubbens position inför den kommande säsongen.

Sportchef Erika Grahm har uttryckt stor glädje över att ha fått med Anna Meixner på en till säsong och ser fram emot att se henne fortsätta att göra skillnad på isen. Brynäs IF:s fans kan också glädjas åt att ha Anna Meixner kvar i klubben och förhoppningsvis göra ännu fler mål i säsongen som kommer.

– Anna är en fantastisk spelare som har visat sin speed och sitt målsinne säsong efter säsong. Att ha henne kvar är en stor tillgång för oss både på och utanför isen då hon är en viktig ledare och person. Med Anna på plats kommer vi att ha en fortsatt stark offensiv och jag är övertygad om att hon kommer ta ett steg till i sin utveckling, säger Erika 

Även ”Meixi” som hon kallas uttrycker sin glädje över att ha förlängt sitt kontrakt med Brynäs IF.

– En gång Brynäs, alltid Brynäs. Jag är otroligt glad över att ha förlängt mitt kontrakt med Brynäs IF och kan inte vara en del av ett bättre lag och organisation. Framför allt kan jag inte vänta på att få spela inför våra fanatiska fans igen. Jag ska fortsätta jobba hårt varje dag och hjälpa laget på resan mot det första guldet, säger Meixner

– Anna går nu in på säsong fyra i klubben och tillhör vår stomme i laget. Hon har verkligen växt fram som en riktig Brynäsare, avslutar Grahm. 

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner