• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov

Bäckis och Djoos är Stanley Cup vinnare

8 juni 2018 05:09
NHL

Nu tidigt på morgonen avgjordes Stanley Cup finalspelet i USA och Brynäsarna Christian Djoos och Nicklas Bäckström fick lyfta hockeyvärldens mest ärofyllda buckla mot taket i arenan. Stort grattis önskar ett stolt Brynäs IF!


Nu tiidgt på morgonen avgjordes Stanley Cup finalspelet i USA och Brynäsarna Christian Djoos och Nicklas Bäckström fick lyfta hockeyvärldens mest ärofyllda buckla mot taket i arenan. Stort grattis önskar ett stolt Brynäs IF!

”Jag är otroligt glad och känner en enorm glädje för killarna. Jag har följt matcherna och för en som följt killarna sedan de var små är det en obeskrivlig känsla av eufori som infinner sig, stort grattis! Jag förstår vilken enorm lycka grabbarna känner och hur de kämpat för att lyckas vinna och lyfta denna buckla! Ni har gjort oss stolta och vi ser fram mot att välkomna er hem till Gavlerinken” säger Tomas Thelin talang och utvecklingsansvarig Brynäs IF.

Morgondagens Brynäsare är Brynäs IF:s egna utvecklings och utbildningsprogram för ungdomar som vill satsa på en karriär som hockeyspelare på elit nivå. Både Nicklas Bäckström och Christian Djoos har gått utbildningen och spelat med Brynäs IF juniorlag, i Brynäs IF SHL-lag och har sedan tagit klivet till NHL.

Läs mer om verksamheten Morgondagens Brynäsare här >>>