• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Bäckis och Djoos är Stanley Cup vinnare

8 juni 2018 05:09
NHL

Nu tidigt på morgonen avgjordes Stanley Cup finalspelet i USA och Brynäsarna Christian Djoos och Nicklas Bäckström fick lyfta hockeyvärldens mest ärofyllda buckla mot taket i arenan. Stort grattis önskar ett stolt Brynäs IF!


Nu tiidgt på morgonen avgjordes Stanley Cup finalspelet i USA och Brynäsarna Christian Djoos och Nicklas Bäckström fick lyfta hockeyvärldens mest ärofyllda buckla mot taket i arenan. Stort grattis önskar ett stolt Brynäs IF!

”Jag är otroligt glad och känner en enorm glädje för killarna. Jag har följt matcherna och för en som följt killarna sedan de var små är det en obeskrivlig känsla av eufori som infinner sig, stort grattis! Jag förstår vilken enorm lycka grabbarna känner och hur de kämpat för att lyckas vinna och lyfta denna buckla! Ni har gjort oss stolta och vi ser fram mot att välkomna er hem till Gavlerinken” säger Tomas Thelin talang och utvecklingsansvarig Brynäs IF.

Morgondagens Brynäsare är Brynäs IF:s egna utvecklings och utbildningsprogram för ungdomar som vill satsa på en karriär som hockeyspelare på elit nivå. Både Nicklas Bäckström och Christian Djoos har gått utbildningen och spelat med Brynäs IF juniorlag, i Brynäs IF SHL-lag och har sedan tagit klivet till NHL.

Läs mer om verksamheten Morgondagens Brynäsare här >>>