Familjeerbjudande och 2 för 1-kampanj på kommande hemmamatcher
Publicerad: 2021-12-20
SHL
Ta med dig en vän eller familjen på hockey - nu har vi flera erbjudanden på våra kommande hemmamatcher i SHL.

Vi har några fina hemmamatcher i SHL framför oss. Det vill vi fira med några riktigt vassa erbjudanden. Nedan kan du läsa mer om matcherna och lite längre ner kan du ta del av våra biljetterbjudanden.

26 december - Brynäs vs. Malmö

Förläng julfirandet tillsammans med oss och tusentals andra i Monitor ERP Arena. Inför nedsläpp i matchen på annandagen kommer vi dessutom att hylla Simon Bertilsson för hans 500 matcher i Brynäströjan. Bli en del av inramningen du också och ge "Berra" den hyllning han förtjänar! Här kan du läsa mer om hyllningen.

30 december - Brynäs vs. Färjestad

När Färjestad kommer till Gävle är det alltid fartfyllda matcher, både på isen och på läktaren. Så kom och fira in det nya året med oss i arenan - den perfekta starten på nyårshelgen! Vill du verkligen sätta fart på firandet? Då kan vi varmt rekommendera att besöka vår Skybar, en av arenans absoluta höjdpunkter och den ultimata platsen för dig som vill göra matchupplevelsen till en fest. Här kan du hitta dina biljetter till matchen.

6 januari - Brynäs vs. Skellefteå

Denna match lägger vi kraft på att uppmärksamma det jämställdhetsarbete vi gör varje dag, året runt. Vi belyser den resa vi gjort och fortfarande är inne på sen vi tog ett omtag kring dam- och flickverksamheten 2018. Samma resa som bland annat ledde oss till ett SM-silver förra säsongen. Här kan du läsa mer om Jämställdhetsmatchen!

13 januari - Brynäs vs. Luleå

Tränaren som ledde oss till final 2017 gästar Monitor ERP Arena med sitt Luleå. Senast vi spelade match på den 13 januari var 2018. På hemmaplan besegrade vi då Frölunda med 4-1 inför 7 704 åskådare. Tillsammans med er på läktaren går vi för tre poäng även denna match! Här kan du hitta din biljetter till mötet med Luleå.

Familjepaketet

Överraska familjen och ta med dem på hockey och upplev Brynäs IF på plats i Monitor ERP Arena! Kanske är ni hockeytokiga hela högen eller så är detta en chans att hitta ett helt nytt intresse tillsammans.

Kurrar det i magen kan ni ta del av vår smarriga tacobuffé i entréhallens Bistro och om det är mycket spring i benen kan ni innan matchen testa på hockey i ”Lilla Gavlerinken”. Chansen är dessutom stor att ni springer på vår maskot Tigern, som så klart alltid ställer upp på en bild!

Vårt familjepaket är prisvärt och gör det möjligt att ta med både den lilla som stora familjen på hockey i Monitor ERP Arena. Välj mellan 1-2 vuxna och 1-4 barn (gäller barn 0-17 år).

Familjepaketet hittar du genom att klicka på matcherna nedan:

vs. Malmö 26/12

vs. Färjestad 30/12

vs. Skellefteå 6/1

vs. Luleå 13/1

Vi ser fram emot ert besök i arenan!

Gå 2 betala för 1

Upplev Brynäs IF till halva priset! Ta med en vän, familjemedlem eller någon annan som du vill dela hockeyns magi med. Bjud någon som redan är en Brynässupporter eller någon som kanske i framtiden kan bli en del av gänget på läktaren.

Oavsett om det är hockeyälskaren du bjuder eller om det är den som inte har stenkoll på corsi, spelsystem eller som kan regelverket utan och innan så erbjuder vi er att dela en liveupplevelse med tusentals andra.

Erbjudandet gäller på ståplats och sittplats, du bestämmer själv vad som passar er bäst. Ta del av erbjudandet genom att klicka på matcherna nedan:

vs. Malmö 26/12

vs. Färjestad 30/12

vs. Skellefteå 6/1

vs. Luleå 13/1

Välkommen till i Monitor ERP Arena!

Brynäs IF