• Huvudsponsorer

Brynässhopen

Brynässhopen drivs av Intersport
Du kan handla Brynäs IF officiella merchandise via webbshopen,  hos Intersport i Gävle och Valbo.

Du kan även handla souvenirer i webbshopen och få leverans till din närmsta Intersportbutik eller få varorna hemskickade.

Löpande fylls butikerna med nyheter. Besök webbshopen med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad.

Besök webbshopen Brynässhopen >>>

Du kan beställa dina souvenirer online via länken ovan. Utanför shopens öppettider kan frågor kring souvenirer och sortiment även besvaras av Intersport Gävle City, 026 54 53 50.

-Vi satsar ännu hårdare på Brynäsprodukter i City och Valbo. Vi kommer att utöka Brynäsprodukterna i vår butik i Flanörhuset i Gävle City, och det kommer att bli som en Brynässhop i butiken. Varenda Brynäsprodukt kommer att finnas till försäljning i butiken, vilket gör att man inte behöver åka upp till Gavlerinken för att köpa sina Brynäsprylar. Jag har sett nyheterna som är på väg in och jag är helt övertygad om att det kommer att bli en riktigt snygg butik, i butiken berättar Philip Bergström från Intersport Gävle.

 

Medlemsrabatt Alla Brynäs IFs medlemmar har 10% rabatt på Intersport hela sortiment (gäller ej cyklar). För att ta del av medlemsrabatten krävs registring. Klicka här >>>

Här köper du dina Brynäsprylar!

Webben www.intersport.se/supporter/brynas-if (alltid öppet)

Intersport Flanör Gävle City (Öppet vardagar 10-19, Lördagar 10-17, Söndagar 12-16)

Intersport Valbo köpcenter (Öppet vardagar 10-20, Lördagar 10-18, Söndagar 11-18)

Övriga frågor hänvisas till Brynäs IFs kansli, 026-544660 öppettider 9-16 vardagar.

 

Övriga frågor?

Om du har frågor kring biljetter, medlemskap eller seriekort är du välkommen att kontakta Brynäs IF kansli 026 54 46 60 samt via mail [email protected]