Uddamålsförlust i Karlstad
Publicerad: 2021-12-09
SHL
Tidigt underläge efter bara 35 sekunder, sedan kom vi aldrig tillbaka och Färjestad vann med 2-1.

Vi fick tuffast tänkbara start på dagens match när Färjestad efter bara 35 sekunders spel kunde ta ledningen med 1-0. Vi fick sedan inte se några fler mål i perioden där Anton Mylläri var närmast att kvittera med sitt skott i stolpen.

Den andra perioden kom sedan att präglas av mycket kamp och ställningskrig där Vehviläinen fick briljera med ett par imponerande räddningar. Mot slutet av perioden lyfte vi vårt spel men lyckades inte få in något kvitteringsmål och vi var i fortsatt underläge även efter 40 minuter.

Tio minuter från slutet utökade Färjestad sin ledning till 2-0 och uppgiften blev genast svårare. Med utplockad målvakt närmade vi oss sedan när Timashov blev målskytt till 2-1 men närmare än så kom vi inte och Färjestad plockade hem alla tre poängen.

Färjestad - Brynäs 2-1 (1-0, 0-0, 1-1)

Första perioden: 1-0 (00.35) Gustav Rydahl (utan assist).

Andra perioden: -

Tredje perioden: 2-0 (49.47) Marcus Nilsson (Jacob De La Rose, Daniel Viksten). 2-1 (58.58) Dmytro Timashov (Chay Genoway, Oula Palve).

Skott: 24-22