• Huvudsponsorer

Högström Golv ny Dam+ partner

25 april 2018 09:00
Dam

"Vi har varit partner till Brynäs i många år och känner att det arbete som Brynäs gör för flick- och damverksamheten i Gävle och distriktet är spännande. För oss är det en självklarhet att vilja vara en del av den utvecklingen."


Brynäs IF satsar tillsammans med partners på att utveckla flick- och damverksamheten. Genom partnerskapet Dam+ har företag möjlighet att gå in och specifikt stötta verksamheten kring damlaget. Idag kan Brynäs IF presentera företaget Högström Golv som ny Dam+ partner.

-Vi har varit partner till Brynäs i många år och känner att det arbete som Brynäs gör för flick- och damverksamheten i Gävle och distriktet är spännande. För oss är det en självklarhet att vilja vara en del av den utvecklingen, säger Magnus Högström, delägare Högström Golv.

Brynäs IF skapade produkten Dam+ partner för att i samverkan med partners göra en långsiktig och hållbar satsning på att utveckla föreningens SDHL-verksamhet och för att möjliggöra Brynäs satsning på flickhockey i regionen.

-Min kontakt på Brynäs IF, Peter Strömsten, berättade om flick- och damverksamheten och vi kände direkt att detta är ett partnerskap som passar oss perfekt då det för oss är viktigt med jämställdhet, normer och värderingar. Nu vill vi utmana andra företagare att göra samma sak och dessutom vill vi passa på att hälsa damerna lycka till inför de kommande SDHL-säsongerna, fortsätter Högström.

-Högström Golv har skrivit ett samarbetsavtal som till en början med löper över två säsonger, vilket är i helt i linje med hur vi arbetar nu med våra partnerskap för att skapa långsiktighet och trygghet för båda parter. Vi blir starkare tillsammans genom längre avtal, säger Peter Strömsten, Försäljningschef Brynäs IF.

Vill ditt företag vara med och vidareutveckla Brynäs damsatsning och flickverksamhet? Ta kontakt med någon av våra säljare här >>>