Brynäs - Färjestad 15/11 >>> Det här händer i arenan
Publicerad: 2018-11-15
Herr
På torsdag är det dags för SHL-match i hemmaborgen! Brynäs IF gästas av Färjestad, nedsläpp 19.00.

Hyllning Simon Bertilsson

Sedan debuten i herrlaget säsongen 2008/2009 har Simon Bertilsson dragit på sig Brynäströjan över 400 gånger i SHL/Slutspel och internationella turneringar, vi uppmärksammar detta innan nedsläpp.

Skybarbiljett + mat 199 kr

Tag med kollegorna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll spelar Jens Pääjärvi. Denna match har du möjlighet att köpa biljett för endast 120 kr och Skybar buffé för endast 79 kr.

Köp Skybar-biljett här >>>

Quiz i SM-baren

Ladda upp tillsammans med andra supportrar i SM-baren där vi kl. 17.45 kör Guldquiz. Upp till bevis, hur är dina hockeykunskaper?

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg