• Huvudsponsorer

Brynäsare i landslaget

2 december 2016 14:48
Brynäs

Det har varit en del uttagningar till landslag och elitcamp de senaste dagarna. Spelare från såväl vårt damlag som våra juniorlag är uttagna till dessa trupper.


I veckan som gått har förbundskaptenerna för Sveriges olika landslag presenterat sina respektive trupper. För Brynäs IF:s del är det glädjande att spelare från såväl vårt damlag som våra juniorlag har blivit uttagna och nu får ytterligare chanser att spela ishockey på internationell nivå. Nedan följer en sammanställning över uttagna spelare för respektive lag.

Dam

Damkronorna

Huvudcoach Leif Boork har tagit ut truppen till en 4-nationersturnering i Stångebro Ishall, Linköping, under tiden den 16-18 december 2016. Laget samlas i Linköping tisdagen den 13 december 2016.

Utöver Sverige kommer även Tyskland, Ryssland och Finland att delta i turneringen.

Aktuella brynäsare är målvakten Sara Grahn, backen Jessica Adolfsson och forwarden Anna Borgqvist.

Damlandslaget U18

Huvudcoach Ylva Lindberg har tagit ut Damlandslaget U18:s spelare till tre bortalandskamper mot Finland i Karstula, Kauhava och Alavus, Finland, under tiden den 15-17 december 2016. Laget samlas på Arlanda flygplats onsdagen den 14 december för avresa till Finland.

Aktuell brynäsare är backen Wilma Carlsson.

Junior

U18

Svenska Ishockeyförbundet genomför en elitcamp för U18-spelare i Upplands Väsby. Datum för genomförandet är 14-17 december 2016. Syftet med Svenska Ishockeyförbundets campverksamhet är att identifiera och utveckla de mest talangfulla ungdoms- och juniorspelarna.

Aktuella brynäsare är målvakten Samuel Ersson och backen August Berg.

U17

Svenska Ishockeyförbundet genomför en elitcamp för U17-spelare i Norrtälje. Datum för genomförandet är 15-18 december 2016. Syftet med Svenska Ishockeyförbundets campverksamhet är att identifiera och utveckla de mest talangfulla ungdoms- och juniorspelarna.

Aktuella brynäsare är backen Adam Boqvist, backen Rasmus Sandin och forwarden Marcus Westfält.

För mer information se Svenska Ishockeyförbundets hemsida.