• Huvudsponsorer

Publikfest i hemmaborgen på fredag

16 januari 2019 10:50
Herr

Jacob Blomqvist gör sin 300:e match i Brynäströjan - och vi ramar in Djurgården hemma med retromatch. Dessutom har vi nu passerat 6000 sålda biljetter!


Jacob Blomqvist gör sin 300:e match i Brynäströjan - och vi ramar in Djurgården hemma med retromatch. Dessutom har vi nu passerat 6000 sålda biljetter!

Säkra dina biljetter här >>>

Jacob Blomqvist 300 matcher

Innan nedsläpp kommer vi hylla vår kapten, Jacob Blomqvist, för 300 tävlingsmatcher i Brynäströjan.

Retro-match 90-tal

Dessutom ramar vi in mästarmötet under ett retrotema. Med fokus på guldåret 1999.

Vi kommer att spela i matchtröjor vars design utgår från tröjorna -99. Sedan laddar vi bland annat högtalarsystemet med massor av 90-talsinspirerad musik (även om vi såklart hoppas kunna spela så lite som möjligt under själva matchen med ett massivt publiktryck i stället).

Brynäsprofil från -99 gästar vår live-studio och vi bjuder på hälsningar från fler profiler från guldåret!

Skybar

Tag med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar! Denna match underhåller Stonefish i Skybar.

Köp dina biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!