Digitala matchvärden Allkontor ger ditt företag lösningar - med kvalité, miljötänk och arbetsmiljö i fokus
Publicerad: 2021-03-07
Brynäs
Allkontor Teknisk Service AB grundades redan 1981. Med andra ord så har de lång erfarenhet och vill med sin specialkompetens skapa ett mervärde för sina kunder. Idag står de med oss i Brynäs IF som digital matchvärd när vi möter Leksand i SHL.

Från sina kontor och serviceverkstäder i Gävle, Borlänge och Mora arbetar Allkontor alltid för att leverera kvalité – både när det gäller produkter och tjänster.

Oavsett hur ditt kontor ser ut idag så erbjuder de lösningar som underlättar i ditt och dina arbetskamraters arbete. De säljer, servar och installerar kontorsutrustning – allt från skrivare och kopiatorer till konferensutrustning, möbler, posthantering, kontorsmateriel i butik samt webbshop, profilreklam och arbetskläder, med mera.

Företaget vet att vi alla delar samma planet och därför tror de också på ett sunt miljöansvar. De tar största möjliga ansvar för miljön i sitt vardagliga arbete, men vill också förbättra miljöansvaret ännu mer och jobbar därför konstant för att förbättra sitt miljöarbete.

Under rådande omständigheter erbjuder Allkontor dig som kund ett antal sätt att handla på ett tryggt och säkert sätt.

De har fri hemleverans, både för företag och privatpersoner, till många orter i Gävle-Dala-området och kan leverera dina varor till dörren eller på det sätt du önskar.

Det finns även möjlighet att boka tid då du får vara ensam kund i butiken. Slå bara en signal så löser dom det!

Besök dem gärna på deras webbplats allkontor.com!

Matchproduktion Victor Claeson