Fredrik Warg klar för Brynäs IF
Publicerad: 2013-12-10

Nu är det klart att Fredrik Warg förstärker Brynäs A-lag för resten av säsongen.

Sent på tisdagskvällen blev det klart med en ny spelare till Brynäs A-lag. Det är forwarden Fredrik Warg som nu kommer att ansluta till truppen. Fredrik Warg och Brynäs IF har kommit överens om ett kontrakt för resten av säsongen.
– Det här blev en jättebra lösning för oss, säger Micke Sundlöv, sportchef i Brynäs IF. Vi får en hårt arbetande forward med stor erfarenhet som med sin rutin kommer att hjälpa oss mycket för resten av den här säsongen.

Fredrik Warg (186/90) är född 1979 i Boliden. Han är hockeyfostrad i Modos organisation där han spelade under tiden som junior. Utöver Modo har han också spelat i Timrå IK, Skellefteå AIK och Rögle BK samt spelat en säsong i KHL och Dinamo Riga. Fredrik Warg har spelat över 70 landskamper och två VM-turneringar med Tre Kronor. Nu senast kommer han från ERC Ingolstadt där han den här säsongen har spelat 22 matcher.
– Det känns jättebra, och jag är väldigt glad att jag får möjligheten att spela i Brynäs IF. Det blir lite revansch för mig själv att få komma till ett riktigt bra lag, säger Fredrik Warg. Jag lämnade Ingolstadt av personliga skäl, och allting har gått väldigt snabbt, men nu känns det bara kul att få chansen att spela bra hockey igen, vilket jag tror att jag får göra här.

Fredrik Warg ansluter till laget redan imorgon, och kommer att vara spelklar redan till torsdagens hemmamatch mot Linköpings HC.

Brynäs IF