• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

Fredrik Warg klar för Brynäs IF

10 december 2013 21:16

Nu är det klart att Fredrik Warg förstärker Brynäs A-lag för resten av säsongen.


Sent på tisdagskvällen blev det klart med en ny spelare till Brynäs A-lag. Det är forwarden Fredrik Warg som nu kommer att ansluta till truppen. Fredrik Warg och Brynäs IF har kommit överens om ett kontrakt för resten av säsongen.
– Det här blev en jättebra lösning för oss, säger Micke Sundlöv, sportchef i Brynäs IF. Vi får en hårt arbetande forward med stor erfarenhet som med sin rutin kommer att hjälpa oss mycket för resten av den här säsongen.

Fredrik Warg (186/90) är född 1979 i Boliden. Han är hockeyfostrad i Modos organisation där han spelade under tiden som junior. Utöver Modo har han också spelat i Timrå IK, Skellefteå AIK och Rögle BK samt spelat en säsong i KHL och Dinamo Riga. Fredrik Warg har spelat över 70 landskamper och två VM-turneringar med Tre Kronor. Nu senast kommer han från ERC Ingolstadt där han den här säsongen har spelat 22 matcher.
– Det känns jättebra, och jag är väldigt glad att jag får möjligheten att spela i Brynäs IF. Det blir lite revansch för mig själv att få komma till ett riktigt bra lag, säger Fredrik Warg. Jag lämnade Ingolstadt av personliga skäl, och allting har gått väldigt snabbt, men nu känns det bara kul att få chansen att spela bra hockey igen, vilket jag tror att jag får göra här.

Fredrik Warg ansluter till laget redan imorgon, och kommer att vara spelklar redan till torsdagens hemmamatch mot Linköpings HC.