• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

Förändringar i A-laget

25 mars 2015 16:47

Säsongen har precis avslutats för Brynäs IF, men för sportchef Stefan Bengtzén har den mest intensiva tiden på året startat när nästa års trupp ska spikas.


Lagbygget inför nästa säsong pågår för fullt, och nu är det klart att backen Lukas Kilström blir kvar i Brynäs IF. Brynäs IF och Lukas Kilström har kommit överens om en förlängning på två år.
- Det känns jättebra att vi har kommit överens med Lukas om en förlängning, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Lukas har under säsongen växt som spelare och framför allt när Bulan och Petter kom in i laget, då de känner varandra sedan tidigare. Det känns skönt att han vill stanna i Brynäs ytterligare två år.

Spelare som lämnar Nu är det också klart med tre spelare som lämnar Brynäs IF efter den här säsongen. Det är Tomas Slovak, Alexander Lindgren och Tim Wallace.
- Vi tackar dem alla för deras tid i Brynäs IF och önskar dem lycka till i deras framtida karriär, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF.

Även Jonas Nordquist som varit i föreningen sedan 2009/2010 lämnar nu Brynäs IF.
-Det har varit en fantastisk tid i Brynäs och min familj har trivts jättebra i Gävle. Ibland blir det förändringar och det måste man vara beredd på i det här yrket. Nu blickar jag framåt och kollar på andra alternativ och vad som känns intressant.

- Vi tackar Jonas för hans sex säsonger i Brynäs IF och det han gjort för föreningen under dessa år, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Vi önskar honom lycka till i sin framtida karriär.