Förändringar i A-laget
Publicerad: 2015-03-25

Säsongen har precis avslutats för Brynäs IF, men för sportchef Stefan Bengtzén har den mest intensiva tiden på året startat när nästa års trupp ska spikas.

Lagbygget inför nästa säsong pågår för fullt, och nu är det klart att backen Lukas Kilström blir kvar i Brynäs IF. Brynäs IF och Lukas Kilström har kommit överens om en förlängning på två år.
- Det känns jättebra att vi har kommit överens med Lukas om en förlängning, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Lukas har under säsongen växt som spelare och framför allt när Bulan och Petter kom in i laget, då de känner varandra sedan tidigare. Det känns skönt att han vill stanna i Brynäs ytterligare två år.

Spelare som lämnar
Nu är det också klart med tre spelare som lämnar Brynäs IF efter den här säsongen. Det är Tomas Slovak, Alexander Lindgren och Tim Wallace.
- Vi tackar dem alla för deras tid i Brynäs IF och önskar dem lycka till i deras framtida karriär, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF.

Även Jonas Nordquist som varit i föreningen sedan 2009/2010 lämnar nu Brynäs IF.
-Det har varit en fantastisk tid i Brynäs och min familj har trivts jättebra i Gävle. Ibland blir det förändringar och det måste man vara beredd på i det här yrket. Nu blickar jag framåt och kollar på andra alternativ och vad som känns intressant.

- Vi tackar Jonas för hans sex säsonger i Brynäs IF och det han gjort för föreningen under dessa år, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Vi önskar honom lycka till i sin framtida karriär.  

Brynäs IF